📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez te zatrzymania i kretyńskie rysowane kółeczka, zmęczyłem się samym oglądaniem...
I bardzo dobrze, sobie kupił to sobie zje Ale jak w domu będzie chciał to dziewczyna też mu powie żeby zrobił sobie sam...
3 min wcześniej:
-Idę kupić sobie loda, chcesz też?
-Nie nie mam ochoty
I jak zwykle potem:
-daj trochę
-nie chciałaś
-no ale daj
-Idę kupić sobie loda, chcesz też?
-Nie nie mam ochoty
I jak zwykle potem:
-daj trochę
-nie chciałaś
-no ale daj
Albo było dokładnie tak jak napisał jjacekk15 albo szmata swojego zeżarła wcześniej. Zresztą skąd miała tą łyżeczkę? hę? z zeżartego loda...
ale sie małpki rozbawiły hi hi a jak im tak robią w zoo to są smutaśni // prze kolo w ogóle niewzruszony
Po prostu daje jej do zrozumienia że jest gruba i że nie ma wpierdalania
wyglądem przypomina żyda więc wszystko wiadomo
piwo za goonie goo goo ... jak ktos nie kuma to niech szuka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów