18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Sadystyczna kuchnia :P
P................5 • 2012-07-17, 12:20
Czyli co jemy nad morzem.
A od siebie dodam, że człowiek nieświadomy co je zeżre wszystko i gówno mu jest
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Avatar
Z................y 2012-07-17, 15:06
makabrax napisał/a:


no i dochodzi do tego smażenie/gotowanie tej potrawy, więc bakterie to to zabije, inaczej sraka murowana i zaraz by klienci przyszli powiedzieć co o tym myślą...



Polak w sandałach i białych skarpetach jak widzi te wszystkie budy, to tu gofra, tu rybę, tam loda, jak już sra to wszystkim.
Zgłoś
Avatar
a................y 2012-07-17, 15:07
a moze to nie gowno je a moze amelią
Zgłoś
Avatar
matrix0094 2012-07-17, 15:16 2
A tam pierdolicie, w 2:09 patrzyłem na cycki, a nie na ser
Zgłoś
Avatar
Sławihuj 2012-07-17, 15:18
Jak mój kumpel robił w mielnie kiedyś to szefowa kazała mu fioletowego kurczaka to obmyć ludwikiem tylko i do gara :p
Zgłoś
Avatar
Alonso 2012-07-17, 15:20 20
Przecież wiadomo nie od dziś, że takie rzeczy się dzieją.
Gdyby urzędnikom bardziej zależało, to by takie budy non stop kontrolowali, ale nie robią tego tylko udają oburzonych, że coś takiego dzieje się w ich regionie.

Zauważ jak facet z końca filmu powiedział - "pracodawca zatrudniając panią nielegalnie WZBOGACIŁ się o min. 700 zł".
A przecież on się kurwa nie wzbogacił (nikt mu nie dał tych 700 zł), tylko pazerny aparat państwowy nie dostał tej kasy w ramach podatku zusu itp.
Zgłoś
Avatar
V................7 2012-07-17, 15:23
Sos z pod laczków doda smaczku
Zgłoś
Avatar
szkrabik 2012-07-17, 15:24 3
Kurwa jak to widzę to mnie skęca. Jestem kucharzem i za takie coś to zajebałym tym pseudo kuchcikom. PATOLOGIA. Ser w dobrej temp. od 1-4 stopni długo wytrzyma ( czyli tam są rozwalone lodówki), a surówka max 48h. Fryturę zmienia się się gdy kolor ściemnieje nie dłużej niż 6-7 dni(przy dużym ruchu 2-3 dni) ale codziennie trzeba filtrować.
Zgłoś
Avatar
wojas30 2012-07-17, 15:24 2
Karygodne - chuju dobrze ci się mówi jak siedzisz przed jebanym laptopem i oglądasz nagrany materiał. A zacznijcie wyruszać na kontrole bez jebanych zapowiedzi i zaskakujcie zakłady to się podniesie standard. A nie pani Hela wie o kontroli dzień wcześniej i wszystko jest cacy jak wielki SANEPID przyjedzie. Kupa bałwanów i nic więcej!!!
Zgłoś
Avatar
dhill 2012-07-17, 15:26
To są właśnie ukryte koszty pompowania kasy przez "bańki centralne".
Zgłoś
Avatar
Orissa 2012-07-17, 15:28
Nie ma nic lepszego niż znajomy rybak nad morzem, przynajmniej zawsze można zjeść świeżą rybkę
Zgłoś
Avatar
slaiter 2012-07-17, 15:32
Reportaż całkiem spoko, ale może jakaś puenta na koniec? Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią wyciągać takie brudy na światło dzienne.
Zgłoś
Avatar
J................n 2012-07-17, 15:45 6
Polecam lody kręcone włoskie/amerykańskie (różnią się tylko wsypywanym proszkiem). 2,5kg proszku i 10 litrów wody = pyszne lody za 5zł, które topiąc się po 2 minutach rozpuszczają równie chujowe wafelki. Dzienny utarg (pt/sb/nd) w najbardziej okupowanej budzie z lodami w Gdyni: 10'000pln, z czego jakieś 70-80% na czysto dla właściciela. 90% pracowników pracuje na czarno, podatku od sprzedanych lodów/gofrów/deserów/kaw nie odprowadza. Fajnie jest ruchać swój kraj/swoje miasto w dupę i dziennie zarabiać dwie średnie krajowe, prawda? O, jeszcze jedno. Cud bułki od hotdoga (bez parówki), żeby kosztowała 1zł i żeby właścicielowi dalej się to opłacało. W tej bułce nie ma mąki. Woda, konserwanty, spulchniacze i jeszcze więcej innych środków, żeby zabić smak/zapach poprzednich. Do tego w parówce za 1zł 5% mięsa.
Od kiedy pracowałem w fast-foodzie, nie ruszam takiego 'jedzenia' kijem.
Bon appetit na wakacjach.
Zgłoś
Avatar
CiociaSmiglo 2012-07-17, 15:48
To jest norma i to w wielu zakładach. Miałam rok temu praktyke w kuchni szpitalnej gdzie na czystość i świeżość potraw powinno się zwracać bardziej uwagę, a chlew był gorszy niż tutaj. Na początku był to dla mnie szok, jak i dla moich kolegów z klasy ale później dało się przywyknąć. Pamiętam jak kucharce wiele razy spadały kotlety na podłogę która była usyfiona błotem z dworu i innym chujstwem i jak gdyby nigdy nic zbierała je z podłogi i smażyła dalej. Bez opłukania. Wiele razy zdarzało mi sie obierać zgniłe i lepiące sie warzywa na surówki bądź mielić wszystko od naleśników po stare kotlety w wilku na 'pasztet'. Tak już jest, a gdy sanepid wpada na taką kuchnie nagle wszyscy maja na sobie czepki i fartuchy a czystością w kuchni można grzeszyć
Zgłoś
Avatar
czarkowskY 2012-07-17, 15:55
a sanepid głupa pali że nic nie wiedzą o takich akcjach, wpadają na "inspekcje", biorą w łapę "obiadek" i wszystko znów jest OK
Zgłoś
Avatar
Krwawy Opiekacz 2012-07-17, 15:56
Przecież to normalne w tym pojebanym kraju bo nie ma bata na takich skurwysynów właścicieli, sanepid to śmiech na sali. Informacje o tego typu nieuczciwych firmach powinny być wyświetlane razem z nazwą i adresem między wiadomościami a prognozą pogody.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem