Zapraszam na podróż do świata gnijącego arbuza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ci gryfiło na chacie, jeszcze to robactwo.. dla kilku wyświetleń...
Człowieka w trumnie ale zakopanego pod ziemią mogli by dać, Ciekawe jak to rozkłada się w czasie. Pamiętam, że jak prababkę po 15 latach odkopywali to został tylko kawałek pończochy i malutka kość nic poza tym.
Gamonn1 napisał/a:
Człowieka w trumnie ale zakopanego pod ziemią mogli by dać, Ciekawe jak to rozkłada się w czasie. Pamiętam, że jak prababkę po 15 latach odkopywali to został tylko kawałek pończochy i malutka kość nic poza tym.
Znajdź sobie film w sieci pt. Farma Umarłych, tam masz krok po kroku przedstawione. To film naukowy.
O masz tu cda.pl/video/16455063
Fajnie, fajnie, ale co to robi na sadolu?
w jakich warunkach to było? chyba że on leżał miesiąc wcześniej, bo pod koniec 3 dnia wyglądał masakrycznie, kiedyś wyjechałem w czwartek i wróciłem w niedzielę i został kawałek arbuza to tak się rozklepciał trochę ale taka pleśń ?
Hrabia Drapula napisał/a:
w jakich warunkach to było? chyba że on leżał miesiąc wcześniej, bo pod koniec 3 dnia wyglądał masakrycznie, kiedyś wyjechałem w czwartek i wróciłem w niedzielę i został kawałek arbuza to tak się rozklepciał trochę ale taka pleśń ?
W warunkach pokojowych . To zwykły arbuz ze sklepu przecięty na pół, drugie pół zjadłem i był smaczny, wysoka ilość wody w arbuzie plus muszki owocówki spowodowały taki rozrost pleśni i rozkład wszystkiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów