📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia kurwa, na żartach się nie zna, widać że paniusia jakaś, a chuj dobrze jej tak
Heeh.. tak srały po gaciach że dałyby się wyruchać żeby je tylko zabrać z tej piwnicy z wisielcem
dupeczki chyba wracają z backroom facials (my favorite) lols
Bez kitu, nie potrafiłbym się drzeć bez celu przez x czasu. Szybkie "o kurwa", tudzież "ja pierdoleeeeeeeeee", nogi za pas i myślenie co z fantem zrobić, a nie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa aaaaaaa.
Nie chcę się pchać po śmiesznym iq, ale to chyba odróżnia kobiety od mężczyzn (wyłączając hipsteriadę, rzecz jasna).
A swoją drogą, fakt faktem, chujowo zrobić taki ciężki joke cizi z "Ogrodu Namiętności".
Nie chcę się pchać po śmiesznym iq, ale to chyba odróżnia kobiety od mężczyzn (wyłączając hipsteriadę, rzecz jasna).
A swoją drogą, fakt faktem, chujowo zrobić taki ciężki joke cizi z "Ogrodu Namiętności".
kobe89 napisał/a:
po tagach nie znalazłem jak coś
Kurwa zaraz Ci jebne za to!
Już chyba wszyscy normalni w komentarzach napisali, że jeśli było to są od tego moderatorzy i tego pisać kurwa nie trzeba! Zrozumcie to w końcu do chuja!
Wyłączyłem to zaraz tylko jak suka zaczęła drzeć pizdę. Po chuj się tak wydzierać, co ona popierdolona jakaś jest? CHUJ JEJ W DUPĘ, aż się wkurwiłem... już mi lepiej. Pozdrawiam, dam piwo.
Najlepsze, że drze ten ryj, jakby ten wisielec mial ja zerznac albo zajebac
up A może myśli, że ten wisielec nie powiesił się sam? Btw, chujowa muzyka w tle
Czy tylko mnie irytuje reakcja powyższych ?
Gostek może dopiero co strzelił wisiora, warto by go zdjąć, pomóc a nie zostawiać na pewną śmierć ?...w odruchu pewnie bym się przeraził, ale
żeby drzeć jape i uciekać...Zakładając, że jest zimny i nie żyje (był ucharakteryzowany na blado) to już raczej krzywdy jej nie zrobi, więc takie darcie japy też nie ma sensu.
Za dużo horrów. Dziecko by mogło uciec, a dorosły powinien zachować się rozważnie.
Gdyby nie Horrory o żywych trupach i innych mordercach to by tak nie darły japy. Dorośli zdziecinnieli przez to. Jestem pewny, że osoba z przed 100 lat po takim znalezisku wzdrygnęła by się trochę, przestraszyła, bo to ludzkie. A nie, że one krzyczą "Somebody HELP ME!", egoistyczna suka powinna krzyczeć "HELP HIM!"
Gostek może dopiero co strzelił wisiora, warto by go zdjąć, pomóc a nie zostawiać na pewną śmierć ?...w odruchu pewnie bym się przeraził, ale
żeby drzeć jape i uciekać...Zakładając, że jest zimny i nie żyje (był ucharakteryzowany na blado) to już raczej krzywdy jej nie zrobi, więc takie darcie japy też nie ma sensu.
Za dużo horrów. Dziecko by mogło uciec, a dorosły powinien zachować się rozważnie.
Gdyby nie Horrory o żywych trupach i innych mordercach to by tak nie darły japy. Dorośli zdziecinnieli przez to. Jestem pewny, że osoba z przed 100 lat po takim znalezisku wzdrygnęła by się trochę, przestraszyła, bo to ludzkie. A nie, że one krzyczą "Somebody HELP ME!", egoistyczna suka powinna krzyczeć "HELP HIM!"
Chuj z tym, niezła dupa, czy drze japę czy tez nie do ruchania się nadaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów