dobrze, że nie kablem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
widzę, że niektórzy nie przyczaili. Siorbała druta w domu rodzinnym, a ojciec ją nakrył
A mógł zabić...
O kurwa co za cudo no przepięknie, przepięknie za wsiasz do poziomu i po jebanych nogach pręgi suka bedzie miała cały miesiąc cud natury.
E kurwa małpy na bogato sie bawią
To żadne wychowanie, tylko ojciec debil, ale to czarnuchy, więc norma. Dać klapsa czy nawet pasem po dupie to trzeba było 5 lat temu i to w domu, a nie na ulicy. Prywatnych spraw rodzinnych NIGDY nie załatwia się przy obcych. Nigdy przy obcych nie wypomina się niczego członkom rodziny. A ojciec to zwyczajny głupi czarnuch [jeśli to ojciec a nie alfons{w rodzinach czarnuchów często to jedno i to samo}], nie dość, że bije ją na ulicy, to pozwala jeszcze by jakiś fagas to kręcił, a potem wrzucał na yt by śmiał się z niej i jego cały świat. Czarni to zwierzęta, nie mają duszy.
dogip napisał/a:
I to nazywa się wychowanie!
Sam dostawałem wpierdol czym popadanie. Najbardziej bolesne było kablem. Ale kurwa wyrosłem na normalnego człowieka. A wpierdol dostawałem, bo na to zasługiwałem.
Nie to co teraz bezstresowe wychowanie.
Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Wychowanie bachorów przez rodziców = lanie? O kurwa, aż mnie zatkało. To, że twój ojciec tylko przy użyciu pasa mógł sobie z tobą poradzić to nie znaczy, że każdy rodzic jest taki bezsilny.
Bezstresowe wychowanie... czegos takiego kurwa nie ma. Tak samo jak antysemityzmu. Złapaliście haczyk i teraz jak coś jest "be" to albo feminizm albo bezstresowe wychowanie, albo lewizna.
Napierdolone we łbach macie, a mówicie, że normalni jesteście.
Popieram że bezstresowe wychowanie to ostatnie gówno ale Twój post zalatuje patologią w rodzinie
Ech... jakim to trzeba być baranem żeby nie odróżnić bezstresowego wychowania od wychowania bez użycia siły fizycznej? Kurwa, litości...
Jak mnie ojciec napierdalał to mam do niego o to żal, i będę miał żal do końca życia. Swoich dziaciaków palcem nie tknę, za to jeśli coś przeskrobią, to po prostu mają karę - i to często dużo dotkliwszą niż zeszmacenie poprzez wpierdol. Lanie jest dla leszczy, którzy nie potrafią znaleźć bardziej cywilizowanego rozwiązania.
BTW, ciekawe czy arabska czy małpiata samica też będzie mówiła, że "ten zbiorowy gwałt, który wykonano na mnie za karę był słuszny, za moich czasów tak się dziewczyny wychowywało, a nie to co teraz to bezstresowe"...
Jak mnie ojciec napierdalał to mam do niego o to żal, i będę miał żal do końca życia. Swoich dziaciaków palcem nie tknę, za to jeśli coś przeskrobią, to po prostu mają karę - i to często dużo dotkliwszą niż zeszmacenie poprzez wpierdol. Lanie jest dla leszczy, którzy nie potrafią znaleźć bardziej cywilizowanego rozwiązania.
BTW, ciekawe czy arabska czy małpiata samica też będzie mówiła, że "ten zbiorowy gwałt, który wykonano na mnie za karę był słuszny, za moich czasów tak się dziewczyny wychowywało, a nie to co teraz to bezstresowe"...
Ja bym kutasa nago drutem kolczastym wychłostał!!
dogip napisał/a:
I to nazywa się wychowanie!
Sam dostawałem wpierdol czym popadanie. Najbardziej bolesne było kablem. Ale kurwa wyrosłem na normalnego człowieka. (...)
.
To co robisz na tym portalu?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów