18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
eRsko87 2014-03-18, 4:17 12
ale ładnie napierdala szkoda trochę małpki
Zgłoś
bartek16031988 2014-03-18, 6:14 47
pewnie sie sypala jak domki w ich starej osadzie
Zgłoś
x................s 2014-03-18, 7:45 81
to jej alfons, a nie ojciec
Zgłoś
dogip 2014-03-18, 7:45 194
I to nazywa się wychowanie!

Sam dostawałem wpierdol czym popadanie. Najbardziej bolesne było kablem. Ale kurwa wyrosłem na normalnego człowieka. A wpierdol dostawałem, bo na to zasługiwałem.

Nie to co teraz bezstresowe wychowanie.
Zgłoś
laska - mosquito 2014-03-18, 9:33 6
Czy tylko ja oglądałem to z 5 razy i za każdym razem coraz bardziej mi się podobało ?
Zgłoś
w................4 2014-03-18, 11:34 14
Tak się powinno wychowywać dzieci a nie jakieś postępowe bezstresowe "wychowanie". Dożyliśmy czasów, kiedy to państwo decyduje o tym jak wychowywać dziecko. Uderzysz dziecko i możesz pójść pierdzieć. A skoro to państwo wychowuje dzieci, to chcą je wychować na posłuszne stado ciot, które nie będą się sprzeciwiać władzy.
Zgłoś
s................e 2014-03-18, 12:16 35
@dopig
Skoro przez wiele lat musieli cię "napierdalać" żebyś zachowywał się poprawnie to znaczy że musisz być baaardzo mało inteligentny. I nie - po czymś takim człowiek nie wyrasta na normalnego (abstrahując od tego czy zasłużył) - wydaje mu się że jest normalny a tak naprawdę kurewsko okaleczony psychicznie, bo przecież nikt normalny nie będzie się cieszył że go tłukli prawda?
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-03-18, 13:05 1
wy kurwa nie widzicie że ten koleś nie wygląda na jej ojca? Jakby autor napisał, że to jej babka to też nic by was nie ruszyło?
Zgłoś
hudziel 2014-03-18, 13:16 30

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
janniezbedny23 2014-03-18, 13:22 6
Płyta_Gnojowa napisał/a:

wy kurwa nie widzicie że ten koleś nie wygląda na jej ojca? Jakby autor napisał, że to jej babka to też nic by was nie ruszyło?

kto jest w stanie odróżnić czarnucha od czarnucha? palec do budki...
Zgłoś
LiquidKaczor 2014-03-18, 14:09 2
nagrywała również jakaś małpa?

first rule is do not do harm, unless you need to do harm, then do lots of harm
Zgłoś
Kontem.O.K. 2014-03-18, 14:12 43
żodyn rodzaj wychowywania nie pozostaje w pamięci tak jak wpierdol, żodyn.

Zgłoś
Chicago 2014-03-18, 15:37 2
laska - mosquito napisał/a:

Czy tylko ja oglądałem to z 5 razy i za każdym razem coraz bardziej mi się podobało ?

Tak. Ja zwaliłem już za pierwszym
Zgłoś
Zacharael 2014-03-18, 15:38
Jeżeli była niegrzeczna, to oczywiście, że jej się należało

Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów