📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
takie to słodkie
Z takim przystojniakiem to i ja bym mogła mieć takie dzieci
@up
Nie wiem, jak to skomentować :/ Powodzenia.
Jak można jarać się jakimś typem jak Fretka Jeremiaszem?
memengwa napisał/a:
Z takim przystojniakiem to i ja bym mogła mieć takie dzieci
No tak zapomiałem że liczy się tylko wnętrze faceta
@memengwa różnica taka, że ty chcesz dzieciaki mieć, a my chcemy tylko zamoczyć.
Co się jej czepiacie pomarzyć każdy może tak samo jak ja że będę miał seksowną i piękną kobiete
@up
A jak można się jarać jakąś typiarą jak Fretka Jeremiaszem?
Ja pierdole, jak ten bachor się drze.
@tenkowal: Zazdrościsz? Ona będzie miała dzieciaka, on zamoczy, tylko Ty zostaniesz z Renią Rączowską
W sumie mnie to grzeje i ziębi, ale @memengwa ma rację. Sracie się o byle co, ale wstawić zdjęcie cycków, to jeden przez drugiego zaraz się spuszcza, to co się kobitce dziwić, że by puknęła tego gościa.
@runelord66 Ja to bym tego wielkiego brzucha nie ciał mieć, chuj z bicami i klatą, jak zamiast kaloryfera bojlerek :[
W sumie mnie to grzeje i ziębi, ale @memengwa ma rację. Sracie się o byle co, ale wstawić zdjęcie cycków, to jeden przez drugiego zaraz się spuszcza, to co się kobitce dziwić, że by puknęła tego gościa.
@runelord66 Ja to bym tego wielkiego brzucha nie ciał mieć, chuj z bicami i klatą, jak zamiast kaloryfera bojlerek :[
@memengwa widze sie rozszalała ostatnio, smycz popuszczona czy laptop w kuchni?
@memengwa To chcesz sie kochać? Ale dzieci ci nie zrobię, mam już dosyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów