📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Gołota już mnie wkurwia bo nie zszedł ze sceny wtedy kiedy powinien. A teraz pajacuje pajac.
Gołota sprawił, że polski boks nabrał innego wymiaru:)
Jak ja tego kurwa Lisa nie lubie,te ulizane włosy al'a SS-man pierdolony karierowicz.
i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień
popielniczka88 napisał/a:
i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień
Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/
Dziś w zwolnieniu z wfu na esce dyskutowali na temat tego wywiadu dość prześmiewczo, teraz jak go oglądam widzę że pomimo swojej wymowy Pan Andrzej jest jeszcze nieźle poobijany co mu raczej w rozmowie nie pomaga.
Generalnie to nie ma się co chłopa czepiać, robi to co lubi więc niech robi jak najdłużej i porażki go nie ruszają.
Generalnie to nie ma się co chłopa czepiać, robi to co lubi więc niech robi jak najdłużej i porażki go nie ruszają.
Szkoda mi Andrzeja bo wysławiać nigdy sie nie potrafił. I zawsze się tego większość czepiała. Ale patrząc realnie gościu nie jest od gadania on ma tylko napierdalać.
pawelkrk00 napisał/a:
Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/
Kolejny lekarz-specjalista na Sadolu.
Gołota, niezależnie od sukcesów jakie odniósł, to totalny buc. Kibicuje się sportsmenowi z sercem, a nie górnikowi, który rąbie przodek dla kasy. Mam kolegę, który chodził z nim do klasy, dodatkowo gadałem z Gołotą wielokrotnie jak był bramkarzem w Centrum. I powiem tak: nigdy nie miałem o nim dobrego zdania jako o człowieku, to po prostu nie był wówczas dobry człowiek. Natomiast kibicowałem mu całym sercem, bo za nim szła nasza polska duma. Chciałem, żeby nie on, ale jakikolwiek Polak odniósł sukces w wielkim świecie.
A Lis pizda. Mieć okazję pogadać z Gołotą i nie zadać najważniejszych pytań...
sadistic.pl/saleta-golota-temat-zbiorczy-vt178617.htm
Ide po popcorn
był Narwik i Arnhem i Monte Cassino,
Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota,
A wszystko spierdolił nam Andrzej Gołota."
"Był wrzesień i Grunwald i było Lenino,
był Narwik i Arnhem i Monte Cassino,
Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota,
A wszystko spierdolił nam Andrzej Gołota."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów