18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
maderfakermen 2013-02-24, 23:54
Gołota już mnie wkurwia bo nie zszedł ze sceny wtedy kiedy powinien. A teraz pajacuje pajac.
Zgłoś
j0k3 2013-02-26, 22:07 161
Lis zrobi wszystko żeby podbić oglądalność

Zgłoś
P................k 2013-02-26, 22:12 24
Gołota sprawił, że polski boks nabrał innego wymiaru:)
Zgłoś
FrasQs 2013-02-26, 22:13 120
Jak ja tego kurwa Lisa nie lubie,te ulizane włosy al'a SS-man pierdolony karierowicz.
Zgłoś
P................� 2013-02-26, 22:23 42
i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień
Zgłoś
pawelkrk00 2013-02-26, 22:41 7
popielniczka88 napisał/a:

i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień

Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/
Zgłoś
lukaszdzi 2013-02-26, 22:48 5
Dziś w zwolnieniu z wfu na esce dyskutowali na temat tego wywiadu dość prześmiewczo, teraz jak go oglądam widzę że pomimo swojej wymowy Pan Andrzej jest jeszcze nieźle poobijany co mu raczej w rozmowie nie pomaga.

Generalnie to nie ma się co chłopa czepiać, robi to co lubi więc niech robi jak najdłużej i porażki go nie ruszają.
Zgłoś
t................x 2013-02-26, 22:56 11
Szkoda mi Andrzeja bo wysławiać nigdy sie nie potrafił. I zawsze się tego większość czepiała. Ale patrząc realnie gościu nie jest od gadania on ma tylko napierdalać.
Zgłoś
tds1974 2013-02-26, 23:33 1
pawelkrk00 napisał/a:

Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/

Kolejny lekarz-specjalista na Sadolu.

Gołota, niezależnie od sukcesów jakie odniósł, to totalny buc. Kibicuje się sportsmenowi z sercem, a nie górnikowi, który rąbie przodek dla kasy. Mam kolegę, który chodził z nim do klasy, dodatkowo gadałem z Gołotą wielokrotnie jak był bramkarzem w Centrum. I powiem tak: nigdy nie miałem o nim dobrego zdania jako o człowieku, to po prostu nie był wówczas dobry człowiek. Natomiast kibicowałem mu całym sercem, bo za nim szła nasza polska duma. Chciałem, żeby nie on, ale jakikolwiek Polak odniósł sukces w wielkim świecie.

A Lis pizda. Mieć okazję pogadać z Gołotą i nie zadać najważniejszych pytań...

Zgłoś
erpi 2013-02-26, 23:57
Cieżko podpiąć pod zbiorczy?

sadistic.pl/saleta-golota-temat-zbiorczy-vt178617.htm

Ide po popcorn

Zgłoś
damianwro 2013-02-26, 23:58 1
gdyby wyjął ochraniacz z ust dałoby się posłuchać

ale szacunek za całą karierę
Zgłoś
77salut 2013-02-27, 0:02 5
powinien byc na dole jebany MIGACZ zeby typa zrozumiec !
Zgłoś
zdarty 2013-02-27, 0:18 6
wymalowany jak gejsza
Zgłoś
m................a 2013-02-27, 4:21
z jednej strony szkoda mi Andrzeja, bo wygląda tragicznie z tą tapetą na twarzy, z drugiej, dziwię się, że przyjął zaproszenie od tego skur..... Lisa.
Zgłoś
elektyk SS 2013-02-27, 11:47 5
A tego to już nikt nie pamiętaj jak uciekł z ringu ?

"Był wrzesień i Grunwald i było Lenino,
był Narwik i Arnhem i Monte Cassino,
Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota,
A wszystko spierdolił nam Andrzej Gołota."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów