📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
- Panie Andrzeju, czy powinien pan dalej walczyć?
- mhmhmmhm mhmhmhmhh mhmhmhmhhm hmhmhmhmhmhmh
- mhmhmmhm mhmhmhmhh mhmhmhmhhm hmhmhmhmhmhmh
Andrzeju z pełnym szacunkiem ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
Znowu ryj tego antypolskiego, kłamliwego i bezczelnego pseudo-dziennikarza Lisa. Zresztą takie ścierwo ciężko nazwać nawet pseudo-dziennikarzem. To dziennikarskie dno dna i 5 metrów mułu.
Andrzej był, jest i będzie najlepszym polskim bokserem jakiego dane mi było zobaczyć w wadze ciężkiej.
tyle w temacie.
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Andrzej był, jest i będzie najlepszym polskim bokserem jakiego dane mi było zobaczyć w wadze ciężkiej.
tyle w temacie.
Weź się w garść idioto... To, że zwolennikiem jesteś innego toku narracyjnego (dziennikarz komentujący kwestię polityczne, zawsze ukierunkowany będzie politycznie) , wcale nie oznacza, że Lis jest słabym dziennikarzem. A czemu nie? Bo ma duże grono zwolenników i przeciwników, wysokie ma słupki oglądalności! Tak jak dobrym dziennikarzem na prawicy jest Wildstein, Ziemkiewicz itd.
A czy ktoś kłamie? Dziennikarze nie kłamią, a dostosowuje fakty do swoich przekonań politycznych (nawet nieświadomie). Skończcie więc te żale nad kondycją dziennikarską... To jest już śmieszne...
I znów przypominają się czasy jak siedziało się do późnej nocy czekając na walkę...przy szklance soku bo na piwo było się za młodym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów