📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Andrzeja ciężko zrozumieć. Zarówno jego mowę jak i postawę sportową.
ma ktoś wersje z napisami? albo jest w stanie zrobić
za Andrzeja zawsze browar!!
jesteście kurwa zalosni, troche szacunku bo jak narazie Gołota jest w pierwszej 10 polaków ktorych szanuje i podziwiam
legenden napisał/a:
Najlepszy polski bokser wszech czasów
@up
ty chyba nie wiesz, co piszesz (nie umniejszając Andrzejowi, który dla mnie jest gość). A co z:
- J. Kulejem
- Z. Pietrzykowskim
Z szacunku, który mam do Gołoty nie będę porównywać jego osiągnięć z powyższymi panami.
miło patrzeć na tyle pozytywnych komentarzy, szacunek dla Gołoty za całą kariere !
Aż się patrzec na te komentarze nie da, 3/4 użytkowników tego portalu zarywała noce żeby zobaczyc walki Andrzeja, szacunek dla niego bo całe życie robi to co kocha i otwarcie o tymi mówi. No ale fakt dla gimbazy to pierwsza walka Gołoty...W tym kraju się szanuje sportowców tylko jak wygrywają, później serdeczne nara i hejty na morde mimo kilku lat dostarczania emocji i promowania kraju.
Disuj mnie skrzywdzona gimbazo !
Disuj mnie skrzywdzona gimbazo !
Chciałbym polecić wam drodzy sadystycy książkę pt. PiS-neyland która jest zbiorem felietonów Lisa publikowanych na łamach RzP w latach 2005-2007. Niestety większość z was i tak jej nie przeczyta.
dionizodoros idioty poszukaj w lusterku, a dziennikarz który nie jest obiektywny nie ma prawa nazywać się dziennikarzem. Najpierw się poducz czym jest prawdziwe dziennikarstwo a później broń tego cepa. To że komentuje kwestie polityczne nie ma tu nic do rzeczy. To tak jak z lekarzem który musi leczyć- nie ważne czy będzie leczył niewinnie dziecko czy morderce.
Masz tu swojego mentora którego tak bronisz i idź mu buty czyścić.
Masz tu swojego mentora którego tak bronisz i idź mu buty czyścić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów