Miota nim jak szatan !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
harriseq napisał/a:
Chyba wracaja z Verva Street racing ;D i ich piękne wsiockie (chyba) BMW poszło się jebać ;d
Wsiockie ? tu masz link OPIS Z FOTAMI . kierowca musk jest mega utalentowany bo z taka moca robi to co inni w 400KM nissanach... tak BTW znawco ! tu masz swoje wsiockie bmw
z tym "w pizdę daj" chodziło raczej, żeby kierowca, który wiózł beemkę przyspieszył. Wpadł w poślizg, a gdyby ostrzej kopnął, zamiast ciągle kontrować, to może byłaby szansa się z tego jakoś wyciągnąć. Z lawetą pewnie i tak by się nie udało, ale zawsze to jakaś szansa.
To było auto Musk'a? Uuuuu znam go. Kiedyś ostro modował Civ'a
5x kurwa, no i browarek!
Policz słowo Kurwa
już mogłeś to skopiować :
"wcale nie jechałem szybko i nie odstawiałem dryftów z lawetą. W kombiaku miałem z tyłu 18" i nie mogłem zbyt głęboko wjechać driftowozem na lawetę. Był za mały nacisk na hak i jadąc z górki to laweta przejęła kontrolę nad wszystkim."
"wcale nie jechałem szybko i nie odstawiałem dryftów z lawetą. W kombiaku miałem z tyłu 18" i nie mogłem zbyt głęboko wjechać driftowozem na lawetę. Był za mały nacisk na hak i jadąc z górki to laweta przejęła kontrolę nad wszystkim."
ZeXeL napisał/a:
Brawo dla nich, chociaż się zatrzymali.
Taaa. "Rafał dawaj kluczę, 2 alumy nie tknięte"
Mi to autko się podoba, bo jest zrobione konsekwentnie i ze smakiem. Mały pokaz:
YT -> watch?v=GgK07vT2UzQ
YT -> watch?v=GgK07vT2UzQ
dialogi lepsze niz w obecnych polskich filmach...
tak to jest jak się golfem 3-jką ciągnie Auto które waży prawie 1500 kg nie licząc lawety, BE EM WU juz ponad 500 kg waży więcej od samej gofiny więc o czym my tu gadamy, jak dla mnie powinni wprowadzić zakaz podczepiania lawety pod osobówki
Szkoda driftowozu
Kto tam golfem ciagnie lawete? Przeciesz to bmw 5 touring...
Poza tym te e36 z lawety wazy niewiele ponad tonę.
Poza tym te e36 z lawety wazy niewiele ponad tonę.
K12 napisał/a:
jeden wieśniakowóz mniej...
dawaj, wymieniaj co tam jest wiesniackiego znawco!
bo ja np moge stwierdzic, ze geneza twojego nicku wywodzi sie z oznaczenia nissana micry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów