Denied by the blind church.Stany Zjednoczone:
-Ej mam pomysł, nagramy jakiś głupi filmik, jak rozbijasz mi auto i ch*j wie co się dalej dzieje, niech się ludzie zastanawiają.Potem się naprawi za grosze, albo kupi nowe.
Polska:
Ej, nagrajmy jaki głupi filmik jak skaczę rowerem z betonowego murku. Tylko przestaw dwudziestoletnie auto kilometr stąd, bo jak mi obijesz rowerem to będę musiał pracować rok zajadając najtańszą mortadelę, by kupić sobie zderzak nie pod kolor, który zamontuje mi sąsiad za flaszkę, a pomaluje kuzyn markerami, byleby wyglądało.
Ech....
Stany Zjednoczone:
-Ej mam pomysł, nagramy jakiś głupi filmik, jak rozbijasz mi auto i chuj wie co się dalej dzieje, niech się ludzie zastanawiają.Potem się naprawi za grosze, albo kupi nowe.
Polska:
Ej, nagrajmy jaki głupi filmik jak skaczę rowerem z betonowego murku. Tylko przestaw dwudziestoletnie auto kilometr stąd, bo jak mi obijesz rowerem to będę musiał pracować rok zajadając najtańszą mortadelę, by kupić sobie zderzak nie pod kolor, który zamontuje mi sąsiad za flaszkę, a pomaluje kuzyn markerami, byleby wyglądało.
Ech....