Niejaki Sobolewski wyzywa na pojedynek Rutkowskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
wiecie przydało by sie u nas takie koloseum, każdy spór by kończył się na nim.
I taki jeden z drugiem chuje będą miały mozliwość trenowania z ludźmi o pokroju Gmitruka...co za żenada
o jaki żal..
Garda Paulo, garda ! Inaczej wpierdol dostaniesz
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Jeszcze jedno mi się nasuwa, czy ten Sobolewski Patrol to jakiś zakład pracy chronionej dla ociemniałych. Słuchając BOSSA mam wrażenie, że powinien spróbować z Maćkiem z Klanu, to tak jakby jego kategoria.
"Polska chce ..." - ja nie wiem skąd w idiotach przekonanie, że reprezentują całą Polskę. Tak samo u Jarka, Donka i reszty patałachów. Wszyscy kurwa mówią w imieniu Polski i Polaków. Szkoda, że się nie wsłuchają dobrze jak Polska jednogłośnie karze im spierdalać i nie wracać
no zawodowiec w chuj. przy worku z gumą na zębach walczy. na drugi raz niech do walki z cieniem założy kask, żeby sie nie skaleczył.
Gdyby tv nie zajmowalo sie takimi pierdolami nie bylo by zadnych madzi,detektywow czy innego niepotrzebnego gowna przekazywanego do spoleczenstwa. Za medialny spam powinna byc kara smierci!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów