Niejaki Sobolewski wyzywa na pojedynek Rutkowskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"przed setkami kamer" ja pierdole, moze na fejsbuku sie ustawcie ? ktow wiecej łapek zgranie,
pierdoleni idioci
pierdoleni idioci
Swoją drogą o co mu szczęka jak napierdala w worek ? ...
Kurwa, takiego cyrku się nie spodziewałem.
Mówcie co chcecie, ale ja to muszę obejrzeć, nawet w systemie pay-per-view
Mówcie co chcecie, ale ja to muszę obejrzeć, nawet w systemie pay-per-view
media zamiast zająć się problemami które dzieją się w kraju robi ludziom wode z mózgu takimi pierdołami,
walka - sralka, SMOLEŃSK KURWA!
walka - sralka, SMOLEŃSK KURWA!
no zawodowiec w chuj. przy worku z gumą na zębach walczy. na drugi raz niech do walki z cieniem założy kask, żeby sie nie skaleczył.
W ochraniaczu ćwiczy się oddychanie
Ja kchca sie bic to wynajmna sobie rin za swoja kase za swoja kase sprzet i niech sie ciulaja ile wlezie
No to kolejna walka pejperwiu z 40 zł już niedługo
Aż mi wstyd że taki idiota nosi moje nazwisko. Tak, też jestem Sobolewski. Nie , nie jestem z kolesiem spokrewniony ( oby nie ) .
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów