Niejaki Sobolewski wyzywa na pojedynek Rutkowskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taaa a Rutkowskiego będzie trenował Najman. Takie trio pasowało by do żenady panującej w mediach.
Jeden i drugi ma kurwa takie parcie na szkło że ja pierdolę.
"...nie powinna wchodzic w rachubę,
którą mi przesyłasz..."
"...nie powinna wchodzic w rachubę,
którą mi przesyłasz..."
@ 100% popieram
Od siebie dodam, że ten Pan to jeszcze większy prostak od Rutkowskiego. Pan Rutek przy nim to błyskotliwy omnibus
Od siebie dodam, że ten Pan to jeszcze większy prostak od Rutkowskiego. Pan Rutek przy nim to błyskotliwy omnibus
To kiedy rusza kolejna seria, tańca z "gwiazdami"?
Jakiegoś nowego pajaca chcą wykreować w tv? Nie przyswajam.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
"Nie róbmy scen". Tego się powinien trzymać i nie odpierdalać takiej żenady.
Następny debil który kreatywnie wymyślił nazwę dla firmy "nazwisko + PATROL"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów