Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciężkie tam mają życie. W artykule piszą, że typek- nauczyciel, dostał w cymbał poprzednim razem raptem dwa miesiące temu
szkoła jeszcze się nie odniosła do zdarzenia
Ale to była patologiczna szkoła, ksiądz katecheta zrzucił sutannę, historyk poszedł do biznesu a ze ś.p. Dyrektorem piłem wódkę
Może ona potrzebować telefonu do:
-pisania z bratem który źle się czuje a nie zna angielskiego bo jest z senegalu, starsza siostra może mu doradzać jakiś zakres ćwiczeń na uspokojoenie aby nie dostać zapaści.
-Może czekać na wiadomość czy matka jest już po badaniach w szpitalu
-kontroluje na telefonie prace niani poprzez zamontowane w domu kamery i to czy sie nie znęca nad jej dzieckiem
Tak można wymieniać w nieskończoność. Dopóki nie puszcza z niego muzyki i nie przeszkadza nim na lekcji, doputy nauczycielowi chuj do tego.
U mnie w szkole też był nauczyciel od lania. Pigmej go nazywaliśmy, nawet nauczyciele mieli z niego bedę.
Ale to była patologiczna szkoła, ksiądz katecheta zrzucił sutannę, historyk poszedł do biznesu a ze ś.p. Dyrektorem piłem wódkę
Musi być patologiczna skoro jesteś kobietą a piszesz piłem...
Musi być patologiczna skoro jesteś kobietą a piszesz piłem...
Wtedy jeszcze byłam facetem.
Wszystko ładnie pięknie ale żyjemy w czasach w których telefon umożliwia prowadzenie bardzo zakrojonych działań na odleglóść. np.
Może ona potrzebować telefonu do:
-pisania z bratem który źle się czuje a nie zna angielskiego bo jest z senegalu, starsza siostra może mu doradzać jakiś zakres ćwiczeń na uspokojoenie aby nie dostać zapaści.
-Może czekać na wiadomość czy matka jest już po badaniach w szpitalu
-kontroluje na telefonie prace niani poprzez zamontowane w domu kamery i to czy sie nie znęca nad jej dzieckiem
Tak można wymieniać w nieskończoność. Dopóki nie puszcza z niego muzyki i nie przeszkadza nim na lekcji, doputy nauczycielowi chuj do tego.
Ty tak poważnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów