📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A ta se nagrała, omajgad było więc można odjechać..
Ty bys jeszcze pobiegł stopy jej obliczać póki ciepłe
On może i tak bo ty byś celował od razu języczkiem w odbyt, może nawet załapał byś się na masę kakaową.
Json napisał/a:
No nie. Ale wjebała do neta dowód że nie pomogła potrzebującemu. Wystarczyło się zastrzymać i zadzwonić na psy. Wtedy nie mają prawa się do ciebie dojebac.
Bambrych napisał/a:
No nie. Ale wjebała do neta dowód że nie pomogła potrzebującemu. Wystarczyło się zastrzymać i zadzwonić na psy. Wtedy nie mają prawa się do ciebie dojebac.
Zwierzęta nie podchodzą pod te prawo dla ludzi
Json napisał/a:
Eee, zwierzęta mnie nie podniecają, co innego jakby zdrowa białą sucz leżała to i owszem
Ja bym stanął i poderżnął gardło, żeby nie cierpiała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów