📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kooron napisał/a:
ale frajer też wczoraj się najebałem ale do domu trafić umiałem
tak kurwa motłochu ja po 1 piwie też trafiam do domu, usztywnij się tak żebyś nie umiał chodzić to zobaczymy czy trafisz od razu do domu ;D
To jest tak nierealne, że zastanawiam się czy przypadkiem podobna sytuacja nie miała ostatnio miejsca w moim przypadku.
P.S.
@up
Komandos jest kurwa, zajebisty.
P.S.
@up
Komandos jest kurwa, zajebisty.
No chociaż koleś by się postarał z nagrywaniem. Najpierw ujebał rękę w paście potem niby można domniemać, że ją umył a potem (1:57) znowu ją ma ujebaną... Ale za pierwszym razem lałem jak ten koleś tylko ze śmiechu
Ewidentny fejk! Nikt normalny nie będzie mył zębów na takiej najebce.
tam nie ma lustra
mnie by obudzilo jakby ktos mi raban w domu robil :x ale kurde sama tak wygladalam niedawno
nie warte piwa - chała jakich mało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów