Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za to spierdolił dzień kierowcy tira.
Oby tylko dzień, po takich wydarzeniach często ludzie mają traumę przez długi czas.
Tak btw, trochę mi zajęło napisanie 1szego posta tak patrzę sobie z ciekawości i jestem tu od 2012, a jeszcze nigdy nic nie wrzuciłem.
Jedno jest pewne będąc swego czasu młodym królem szos w swoim 205GTI zapierdalać owszem zapierdalało się, ale wystarczyło wejść tutaj pooglądać sekcje hard z wypadków, momentalnie ochota na KJS po wioskach znikała. 14 lat mam prawko ABC i 14 lat bezszkodowej jazdy, tak więc dziękuje Ci Sadisticzq. Trochę DOT4 wlałeś mi do tego łba Sorry za komentarz "odklejka" ale czułem taką potrzebę w końcu to napisać, no bo kiedy jak nie 12 lat po rejestracji?
Gratuluję, ja po 16 latach wrzuciłem swoje pierwsze tematy, sadistic również mnie nauczył jak przeżyć.
[ Dodano: 2024-10-15, 20:07 ]
*Wisłą
Dzięki Tobie żyję! Dziękuję i przepraszam za tamtą sytuację.
Chu ja tam. nawet nie zauwazyles.
[ Dodano 2024-10-15, 20:28 ]
Oby tylko dzień, po takich wydarzeniach często ludzie mają traumę przez długi czas.
Prokurator przez 10 lat bedzie pukal do drzwi i mowil.. sluchaj, znalezlismy cos nowego! Mogles uruchomic 3 oko, isc do wrozki, albo dac na tace! Mogles miec sen ze chuj Ci wyskoczy. IDZIESz DO PAKI! Swiete krowy w polsce sa SWIETE!
Można by odseparować te brazyliany chiny i inne indie...
Wiem że może i mało materiału ale za to konkretnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów