Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
[ Dodano: 2024-10-15, 15:48 ]
W internecie jest info, że to zwykły najebus i do tego niestety przeżył.
Byl odpowiednio zmiekczony.
Kurwa, mialem keidys podobna akcje. Zima 2012.. wtedy byly jeszcze w polsce zimy, i byl nawet lod na drodze! Maly chuj z plecakiem, swoja droga plecakiem przeladowanym wiekszym od niego snuje sie po chodniku z lbem spuszczonym do ziemi. Mignal mi gdzies na chodniku.. A druga pizda, busem -skrzynia, z winda.. ustawil sie zaraz za! przejsciem i tak se stoi. No i ten maly chuj nie patrzac na nic wylazl mi zza tego busa. Gdybym nie widzial malego pokurcza chwile wczesniej i nie zaczalbym zwalniac do smiesznej predkosci. Odjebalbym to co wyzej. Zima! Bida! Opony kiepskie! Auto bez ABS. Napocilem sie by sie zatrzymac. A ta mala niedorozwinieta istota nawet nie zauwazyla.
Dzięki Tobie żyję! Dziękuję i przepraszam za tamtą sytuację.
W internecie jest info, że to zwykły najebus i do tego niestety przeżył.
Być może. Mój błąd nie zweryfikowałem do końca, oparłem się na infie "od kolegi co usłyszał od kolegi"
Dzięki Tobie żyję! Dziękuję i przepraszam za tamtą sytuację.
Ty tak na poważnie! Czy w chuja robisz!
Jedno jest pewne będąc swego czasu młodym królem szos w swoim 205GTI zapierdalać owszem zapierdalało się, ale wystarczyło wejść tutaj pooglądać sekcje hard z wypadków, momentalnie ochota na KJS po wioskach znikała. 14 lat mam prawko ABC i 14 lat bezszkodowej jazdy, tak więc dziękuje Ci Sadisticzq. Trochę DOT4 wlałeś mi do tego łba Sorry za komentarz "odklejka" ale czułem taką potrzebę w końcu to napisać, no bo kiedy jak nie 12 lat po rejestracji?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów