Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
71 = Wrocław
Mieli w sumie farta, że nie skoczył, bo by im dupska pękły w pierdlu.
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.
@KebabRemover, z 4 piętra to raczej marny samobójca, więc jak ktos już pisał chęć zwrócenia uwagi na siebie. Byli i tacy co z 10 piętra się nie zabijali, bo szczęśliwie wylądowali.
Wymyśl se własny avatar amatorze!
Ja pierdolę, człowiek próbuje się zabić, jest na skraju załamania nerwowego a ci se jaja robią, co za skurwysyństwo. Utwierdzili mnie tylko w przekonaniu, że w takich ruderach nie żyją normalni ludzie, jebana patologia, dla mniej mniej wartościowi niż zwierzęta.
Ojj tam pierdolisz Ja jebłem śmiechem jak przeczytałem co krzyczeli, sadole pełną gębą
Poza tym jak już ktoś wspomniał, koleś jest idiotą chcącym zwrócić na siebie uwagę. Ew. jest idiotą, który chce się zabić W każdym razie nie żal mi tej jednostki
@KebabRemover
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.
To masz jedno a ja też pójdę co będziesz kurwa sam pił...
Ty weź się puknij w łeb koleżko. Jakbyś miał chociaż trochę oleju w głowie to wiedziałbyś, że ten koleś nie chciał się zabić tylko zwrócić na siebie uwagę innych - prawdziwy samobójca z jajcami bierze pistolet i strzela sobie w łeb w środku lasu lub piwnicy - nie robi tego publicznie bo to sprawa intymna - kurwa!!! jak ja miałbym się zajebać to na pewno nie zwracałbym dupy wszystkim dookoła. Zresztą nie jestem aż tak pojebany, dlatego lecę teraz po browar i wam radzę to samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów