📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamiast kurwa nagrac typa w srodku ja pierdole zjebane cale nagranie
chuja widac nie ogladac
chuja widac nie ogladac
Jak chce się jebany jełop zabić to niech się najebie i wskoczy do rzeki. A nie naraża innych ludzi na śmierć i zniszczenia.
Ludzie, naprawdę? Jak ktoś z was będzie się chciał zabić to nie róbcie tego w tak ryzykowany sposób, wiele rzeczy może w takim planie pójść nie tak, możecie się dziwnie odbić i przeżyć albo jedynie odnieść jakieś obrażenia i na koniec jeszcze wylądujecie w pudle, gdzie będziecie posuwani w dupsko. Czy o to chodzi? Nawet zabić trzeba się umieć. Żartowałem, róbta co chceta, pamiętajcie tylko o dwóch rzeczach - dobra kamera i nagrywanie w poziomie.
nepster napisał/a:
Ludzie, naprawdę? Jak ktoś z was będzie się chciał zabić to nie róbcie tego w tak ryzykowany sposób, wiele rzeczy może w takim planie pójść nie tak, możecie się dziwnie odbić i przeżyć albo jedynie odnieść jakieś obrażenia i na koniec jeszcze wylądujecie w pudle, gdzie będziecie posuwani w dupsko. Czy o to chodzi? Nawet zabić trzeba się umieć. Żartowałem, róbta co chceta, pamiętajcie tylko o dwóch rzeczach - dobra kamera i nagrywanie w poziomie.
No dobra namówiłeś mnie. W liście pożegnalnym wspomnę kto mnie przekonał
up
Namówił Cię możliwością bycia posuwanym w pudle
Namówił Cię możliwością bycia posuwanym w pudle
Debil wjechał pod prąd na autostradzie i jechał by jak najszybciej zjechać z drogi ... ku*wa jak już się pomylił to awaryjnym mógł jechać... i dobrze selekcja naturalna, oby koszt naprawy tira był jak najniższy.
0:31 myślałem, że zaczynają bić mu brawa.
Nie nazywajmy debila samobójcą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów