📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
z tego co widzę to wykrycie samochodu pułapki w Iraku jest dziecinnie proste - używają tylko białych
I to się kurwa nazywa poświęcenie dla ojczyzny!
Some say we'll see Armageddon soon.
powaznie ? A moze jednak nie ?
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umierali za swoją."
George Patton
nie wpadli na to, żeby wzmocnić dach stalową płytą ( ze stożkiem nad ładunkiem ) i przyspawać ją za pomocą rur do podwozia ( dałoby to im wielokrotnie większą siłę i pole rażenia wokół samochodu, a tak to w pizdu się marnuje )
Kierowanie wybuchu to jedna z podstawowych rzeczy, jeśli dysponujemy ograniczoną mocą ładunku. No ale najwidoczniej mają za dużo ludzi żeby się tym przejmować.
Kierowanie wybuchu to jedna z podstawowych rzeczy, jeśli dysponujemy ograniczoną mocą ładunku. No ale najwidoczniej mają za dużo ludzi żeby się tym przejmować.
Dla jakiej kurwa ojczyzny? W ISIS walczą zjeby, które się zjechały z połowy Afryki, Europy i okolicznych krajów bliskiego wschodu. Irakijczyk tam może co dwudziesty...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów