Reszta zdjęć jak zawsze w komentarzach.
Reszta zdjęć jak zawsze w komentarzach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe ile pożyje jeszcze ten dzieciak
btw, cikawe czy fapuje.
MCL ja tam cie popieram to nie portal w ktorym ludzie sie uzalaja nad innymi..... jak chceceie to wlazcie na demoty i inne tego typu portale tu sie smieje z krzywdy innych i jak sama nazwa wskazuje to jest SADISTIC a nie wspułczucie.pl....................
Kurwa koleś i jeszcze paru innych natural born killers czy wy macie aż tak spierdolone życie że musicie codziennie wchodzić na sadistica z nadzieją pośmiania się z ludzkiej krzywdy? Trochę luzu bo z takim podejściem to za kilka lat społeczeństwo na widok wypadku samochodowego będzie próbowało strzelić sobie fotkę z ofiarą.
za kilka lat społeczeństwo na widok wypadku samochodowego będzie próbowało strzelić sobie fotkę z ofiarą.
Za kilka lat??
Chuj mnie, bez przeproszenia, obchodzi jakiś zasrany młody kitajec, który poprzez swojego pecha pożyje sobie jeszcze z 10 lat i zdechnie razem ze swoim kundlem.
Co jest kurwa z sadolem? Rok temu nie było tu tyle zjebów użalających się nad losem jednej jebanej jednostki, jednego zajebanego królika. Dobra kurwa, umrze mi matka, brat zachoruje na aids: mogę mieć deprechę tydzień, miesiąc... ale życie się kurwa toczy dalej a sam fakt że ktoś z mojej rodziny kopnie w kalendarz nie będzie obchodził 99.999999999999999999999999999999999% ludności ziemi.
Jesteście spierdolenni. Osobiście bym takiego zajebał dla przykładu, coby się broń boże nie próbował rozmnażać. A tych którzy będą pisać zjebane posty jak większość ciot w tym temacie zabiłbym jako kolejnych... cholera, że też nie mam takiego skilla w krasomóstwie jak hitler kiedy dochodził do władzy, bo byłoby lepiej w polsce...
Naprawdę kurwa robi wam to różnice, że 10 letni koleś po drugiej stronie kuli ziemskiej jakoś chroni się przed śmiercią? Bo mi kurwa nie, tak samo jak pierdoli mnie to, że w tej chwili gwałconych jest właśnie 15 kobiet (chociaż tu bym polemizował, bo wolałbym tam być...), czy zapierdalanych jest właśnie 10 psów.
Jebnijcie się w łeb. Albo lepiej "sobie".
Sadystyczny twardziel z ciebie.
-"Tomek chodź na obiadek!"
-"Już idę mamusiu!"
I dla Waszej dziwnej ciekawości - jestem pewna, że ten chłopczyk nie fapuje, w jego sytuacji to jest na pewno ostatnia rzecz na którą on ma ochotę.
Pewnie teraz większość jeszcze mi powie, że to nie portal dla mnie, że jestem zbyt delikatna, bla bla bla - otóż nie, ja po prostu mam jakiekolwiek bariery, są sprawy z których głupio byłoby się śmiać nawet na Sadisticu. Miłego życia, w którym nie będziecie mieli okazji zrozumieć jaki to ból być na miejscu tego dzieciaka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów