📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak przeczytałam tytuł, myślała, że właśnie Lepper będzie. ; P
Zawiodłam się.
Zawiodłam się.
wszystki pięknie, ładnie na pokazówce.
mało kto jest w stanie zrobić coś z takiego w chwili zagrożenia.
najczęściej dostaje się wpierdol
mało kto jest w stanie zrobić coś z takiego w chwili zagrożenia.
najczęściej dostaje się wpierdol
Cwaniaczki tylko przed kamerą... ciekawe jakby stało się tak naprawdę to spieprzali by gdzie pieprz rośnie
@up, tacy głupi czy udajecie?
1. To jest "pokaz", oni się nie napierdalają
2. Ty może byś spierdalał.
1. To jest "pokaz", oni się nie napierdalają
2. Ty może byś spierdalał.
Tak pięknie i płynnie to wygląda tylko na filmiku...prawda jest taka, że jak ktoś ma przy sobie klamkę i chce Cię zajebać, to na pewno nie przysunie Ci jej do głowy albo nie wyciągnie ręki tylko pierdolnie z krótkiego dystansu...momenty w stylu łapanie ręki z nożem to pominę...
Dokładnie, nie mówie, że typek nie jest kosior, ale co innego kiedy wiesz jak cie ma pierdolnąć, kiedy i dla żartu, a co innego ja na serio masz wpierdol dostać. Mój self defens wygląda tak, że wale czym mam pod ręką w łepetyne lub kop w jaja i w zależności od sytuacji wtedy wyżywam się na typku lub spierdalam.
Wszystko kurwa ładnie, ale jak Cię ktoś zaskoczy, to sądzę że gówno zrobisz ...
Trenuje Kickboxing więc mogę szczerze powiedziec że Krav Maga to jedna z najbardziej wkurwiających samoobron jakie człowiek stworzył.!!!
W kickbo, boksie podstawa to lewy prosty w maske, u nich zaś frontkick w jajca.
Po jednym springu z typem od krav magi dałem sobie siana z nimi.. niech idą swoją drogą ja swoją....
W kickbo, boksie podstawa to lewy prosty w maske, u nich zaś frontkick w jajca.
Po jednym springu z typem od krav magi dałem sobie siana z nimi.. niech idą swoją drogą ja swoją....
Cytat:
Nie panowie, to nie Krav maga, ona nie jest taka "zamaszysta". Gdyby to była wojskowa odmiana Krav magi to by nie ćwiczyli w dresach tylko w mundurach, w kamizelce i z bronią (nie mówię tu o pistolecie tylko raczej o broni długiej). I nie ma Czegoś takiego jak "zwykła" nauka samoobrony. To tak jak samochód jest zwykły. Ale do czego? Ale z kąd pochodzi? W czym jest dobry i się przyda?
Od razu widać kolesie to zapewne specnaz. Nawet muzyka taka wschodnia. To jest SAMBO. W Polsce zwane Combat 56 (Najlepsze stowarzyszenia szkolące w Polsce to Defendu oraz Combat 56 majora Kupsa, polecam bo nauka tego jest przydatna).
Combat C18 to neonaziści z Angli.
na huj im wyjasniasz jak 100% userow by pierwszego dnia treningu nie wytrzymalo, lacznie ze mna
i to jest odlamek izraelskiej krav magi, tylko opartej bardziej na samoobrone, bo w krav nie ma pierdolenia, tam leje sie krew i huj
Jak na moje oko, to to jest Aikido. Ale nie jestem pewny, bo jest tu też sporo rzeczy z ju jitsu czy jakos tak. Np te podcięcia. Chociaż, może i to jest w aikido, choć wątpię, mnie bynajmniej tego nie uczyli. Z resztą, żeby to umieć zastosować, to albo trzeba się zajebistym urodzić, albo trenować latami. Niektórzy do końca życia się nie nauczą tego użyć na ulicy i jak to ktoś wcześniej napisał i tak dostaną wpierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów