📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda, że pozostałych 2 brudów nie złapali i nie roztarli o asfalt jak robaków:/
W Polsce złodzieja by przeprosili i wypuścili z odszkodowaniem, a wszyscy w koło, dostaliby co najmniej zawiasy za czynną napaść.
_Prime napisał/a:
Chyba Cię pojebało. Jebać złodziei. Do roboty a nie kraść.
Oj, wypuść powietrze, mózg będzie sprawniej pracował i może zrozumiesz, czym jest sarkazm
Znając Anglię to za pół roku przeczytamy artykuł, że złodziej w sumie nic złego nie zrobił i został skazany na prace społeczne, natomiast wszyscy "napastnicy" zostali zatrzymani i grożą im kary bezwzględnego więzienia za pobicie XD
Ależ mnie sie to podoba...
Lecą czarne żeby sobie kopnąć białego . Tyle na temat samosądów.
Pierwsze lecą kurwy, złodzieje i ci, którzy normalnie nie odważyliby się nawet podejść do tego faceta.
Pierwsze lecą kurwy, złodzieje i ci, którzy normalnie nie odważyliby się nawet podejść do tego faceta.
jaki jest los skradzionych precjozów, bo jak widzę napierdalających złodzieja, to nie wiem czy nie chodziło o dalszą zmianę właściciela
No co? Też byście sie wkurwili jakby waszego sułtana obrobili (nazwa sklepu)
Sułtan (tur. „władca”, arab. as-sulṭān – „ten, który ma władzę”[1]) – tytuł władcy islamskiego, używany w wielu krajach muzułmańskich, m.in. w Turcji osmańskiej do 1922[2]. Państwo rządzone przez sułtana to sułtanat.
Sułtan (tur. „władca”, arab. as-sulṭān – „ten, który ma władzę”[1]) – tytuł władcy islamskiego, używany w wielu krajach muzułmańskich, m.in. w Turcji osmańskiej do 1922[2]. Państwo rządzone przez sułtana to sułtanat.
Widzę że w UK już wchodzi tradycyjne kamieniowanie i lincz rodem z pustynnych dziczy
PRZEZ CAŁY FILMIK NALICZYŁEM 10 BIAŁYCH LUDZI.
UK jest tak głęboko w dupie, że szkoda gadać.
Najlepsze były rozruchy w Lądku Zdroju (bo przecież nie ma takiego miasta jak Londyn) Czarnuchy i ciapuchy kradli i niszczyli co popadnie , a media pokazywały białą patologię której było jakieś 15% reszta to czarne i ciapate gówno. Przypomnę tylko, że rozruchy zaczęły się od czarnego kryminalisty którego policja zastrzeliła. Jebane gówno. Jak urodziło mi się dziecko i mojego sąsiada 13 letnią córkę chcieli zgwałcić w drodze do szkoły, a sąsiadka w sklepie padła ofiarą napadu z nożem, postanowiłem spierdalać do Polski, UK to nie normalny kraj dla rodzin. A te benefity niech sobie w pizdę wsadzą, nikt normalny się nie załapuje jak dobrze zarabia.
UK jest tak głęboko w dupie, że szkoda gadać.
Najlepsze były rozruchy w Lądku Zdroju (bo przecież nie ma takiego miasta jak Londyn) Czarnuchy i ciapuchy kradli i niszczyli co popadnie , a media pokazywały białą patologię której było jakieś 15% reszta to czarne i ciapate gówno. Przypomnę tylko, że rozruchy zaczęły się od czarnego kryminalisty którego policja zastrzeliła. Jebane gówno. Jak urodziło mi się dziecko i mojego sąsiada 13 letnią córkę chcieli zgwałcić w drodze do szkoły, a sąsiadka w sklepie padła ofiarą napadu z nożem, postanowiłem spierdalać do Polski, UK to nie normalny kraj dla rodzin. A te benefity niech sobie w pizdę wsadzą, nikt normalny się nie załapuje jak dobrze zarabia.
Gamonn1 napisał/a:
PRZEZ CAŁY FILMIK NALICZYŁEM 10 BIAŁYCH LUDZI.
Nie trzeba pisać "białych ludzi". Pisząc "ludzi" wiadomo, że chodzi o białych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów