📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszyscy jojczą, że imigranci to dzicz, margines, gwałciciele i oprawcy. A tutaj jest coś innego? Jebana dzicz, napaleni oprawcy.
Nie chcę u nas żadnych jebanych, brudnych imigrantów, ale nie chciałbym też mieć takiej "sprawiedliwości". Nie bądźcie hipokrytami.
Nie chcę u nas żadnych jebanych, brudnych imigrantów, ale nie chciałbym też mieć takiej "sprawiedliwości". Nie bądźcie hipokrytami.
W Polsce kazdy zlodzien telefonow powinien tak konczyc. Zbiorowisko dookola i przekopa a potem przyjazd policji i spalowanie.
Velture napisał/a:
No i to jest kara adekwatna do czynu.
Żadne jebanie się w sądy i marnowanie pieniędzy podatników na żarcie w pierdlu - chociaż i tak pewnie za kradzież dostaliby zawiasy więc kary żadnej wtedy nie ma.
A tak jak im się przeora mordę butami i zrobi kisiel z nerek to się kurwa nauczą i będą się bali podnieść monetę z ulicy na przyszłość.
haha lecz się chłopie jeśli miałbyś okazje zajebać komuś w chuj hajsu dla nieznajomego to byś odrazu wziął do łapy czy się boisz haha kurwo ty w okularach chuj ci w dupe XD
Jestem przeciwnikiem samosądów, ale uważam, że idealną karą za małe wykroczenia jak np kradzież telefonu itp, jest zwykła chłosta. Złapać takiego delikwenta, przywiązać do słupka na środku rynku i zajebać mu kilka razy kijem na gołą dupę przy wszystkich mieszkańcach.
Ból może i niewielki, ale upokorzenie i "znamię" w postaci publicznej świadomości czego się gnojek dopuścił byłyby wystarczającą karą, żeby wybił sobie kradzież z głowy na całe życie. No i młodzież to oglądająca zapamiętałaby, że kraść nie warto.
Ból może i niewielki, ale upokorzenie i "znamię" w postaci publicznej świadomości czego się gnojek dopuścił byłyby wystarczającą karą, żeby wybił sobie kradzież z głowy na całe życie. No i młodzież to oglądająca zapamiętałaby, że kraść nie warto.
raviuuz napisał/a:
haha lecz się chłopie jeśli miałbyś okazje zajebać komuś w chuj hajsu dla nieznajomego to byś odrazu wziął do łapy czy się boisz haha kurwo ty w okularach chuj ci w dupe XD
Idź lepiej gówniarzu lekcje odrabiać, bo to wstyd tak na początku roku pały zbierać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów