📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
virdem napisał/a:
Nie czaje jak mozecie przyklaskiwac komus kto tak upokarza drugiego czlowieka za posiadanie jakichs dopalaczy, co im ku**a do tego? Bawia sie w ostatnich sprawiedliwych?Chca dbac o jego zdrowie? Wg mnie oni maja bardziej naj***e we lbie niz wszyscy uzytkownicy dragow i dopalaczy razem wzieci
Racja, jesli na jego uzytek i sam to nakurwial to chuj z jego zdrowiem. Jesli jednak on to sprzedawal to wpierdol dla niego na pelnym propsie
Ja sam wiem po tym kiedy piję wódę.... kidy CHCĘ, polecałbym im i Wam obejżenie filmu "Miasto Aniołów" tam mimo nudnej fabuły jest bardzo ważny element psychologiczny, "ten tam na górze dał nam wolną wolę, proste" i ja postrzegam tych "walczących jako bardziej znarkotyzowani niż ci po faktycznych dragach"
Tak, tak słuszna akcja, ale on tylko posiadał, a nie sprzedawał. Chyba, że o czymś nie wiemy, a z filmiku to nie wynika.
^ aby traktowali tak samo ekspedientki w waszych sklepach alkoholowych. Sprzedają gorsze gówno niż nieszkodliwe ziółka.
no co wy ludziska pojebało was, to nie ich sprawa co on se tam trzyma
Moim zdaniem niepotrzebna ta akcja. Dopalaczy nikt nie bierze z przymusu, więc dlaczego karać go za to, że sobie zarabia na debilach? Tzw selekcja naturalna. Jak ma trochę rozumu to nikt tego nie weźmie, ale jak ktoś bierze z własnej woli to co to komuś do tego?
zawsze złapią tego na samym dole hierarchii "dopalaczowej". To jakby gnębili naszych kumpli podrzucających nam np. zioło. A "góra" siedzi bezpiecznie i liczy kasę.
Jak już się chcieli zemścić to mogli go skopać (kontrolowanie, żeby się przypadkiem nie przekręcił) zamiast taki cyrk odstawiać. Jak stado ciapatych.
virdem napisał/a:
Nie czaje jak mozecie przyklaskiwac komus kto tak upokarza drugiego czlowieka za posiadanie jakichs dopalaczy, co im ku**a do tego? Bawia sie w ostatnich sprawiedliwych?Chca dbac o jego zdrowie? Wg mnie oni maja bardziej naj***e we lbie niz wszyscy uzytkownicy dragow i dopalaczy razem wzieci
Nie porzygaj się tęczą!
A ja myślę , że jeśli ludzie chcą brać, to trzeba im to dać, niech realizują swoje marzenia. Wiadomo nic darmo. A tak na poważnie to jestem za legalizacją i kontrolą "takich" używek.
PS. nie ma za co karać tego gościa.
PS. nie ma za co karać tego gościa.
Kurwa no żal. Taki chuj. Oni biorą a potem w szpitalu nie ma miejsca dla kogoś chorego bo jest wysyp ludzi po dopalaczach. Dlatego nie toleruje tego gówna.
Ile kosztują te dopalacze, mniej niż 30? Przecież lepiej kupić sztukę i przynajmniej wiadomo, że się nikt nie otruje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów