📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i zajebał tableta w starej budzie.
SupremeLeader napisał/a:
Jakiego tableta? toż to zwykły kalkulator .
Kriski napisał/a:
Tylko po co nu ten kalkulator jak to tępe sowieckie zero i nawet „na zegarku się nie zna” jak ma wskazówki.
Omg trzeba było odsunąć szafkę. Zajumać trochę mięsa, rozwalić kamerę, sprawdzić szafki czy dolarów nie ma i normalnie kierować się do domu do rodziny. Powiedzieć żonie i Brajanankowi, że promocja w Stonce była i dawali wsio za free nawet kasę. Eh Polak by wiedział co zajebać
no no za kilka dni przyjadą z pałami wyzwoliciele, gratuluje sposobu na tani masaż i wpierdol
Kriski napisał/a:
Czytaj wyraźniej, napisałem przecież że w starej budzie.
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Omg trzeba było odsunąć szafkę. Zajumać trochę mięsa, rozwalić kamerę, sprawdzić szafki czy dolarów nie ma i normalnie kierować się do domu do rodziny. Powiedzieć żonie i Brajanankowi, że promocja w Stonce była i dawali wsio za free nawet kasę. Eh Polak by wiedział co zajebać
No nie każdy Polak. Chyba że też chcesz obrażać Polesie.
htp napisał/a:
No nie każdy Polak. Chyba że też chcesz obrażać Polesie.
Mówiąc na Podlasie „Podlasie”, to już i nazwa regionu oraz obelga w jednym.
SupremeLeader napisał/a:
Czytaj wyraźniej, napisałem przecież że w starej budzie.
Myślałem że o lokalu piszesz.
SupremeLeader napisał/a:
Data urodzenia 84, ta napewno.... chyba 2004, albo ślepy jesteś...
JednorękiBandyta napisał/a:
Data urodzenia 84, ta napewno.... chyba 2004, albo ślepy jesteś...
Jest jeszcze bardzo duże prawdopodobieństwo że ty po prostu nie jesteś zbyt bystry...
Ork pewnie liczył na telefon ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów