18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sarenka
S.T.U_Cummins • 2019-10-12, 19:25
Moje strony. Według opisu kierowca skody jechał z Kolna w stronę Łomży i z niewyjaśnionych przyczyn sarna chciała przeskoczyć przez jezdnie. Niestety dziwnym zbiegiem okoliczności wpadła do samochodu przez szybę przednią od strony kierowcy i wypadła przez szybę tylną .

Kierowca skody nie ucierpiał, niestety zwierzę zderzenia z autem nie przeżyło.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
diablo5257 2019-10-12, 19:31 3
i cyk do wędzarni
Zgłoś
otomin 2019-10-12, 19:31
Pytanie ile typ zapierdalal że sarna przepierdoliala samochód na wylot. No kurwa ile....
Zgłoś
olek111 2019-10-12, 19:36 35
otomin napisał/a:

Pytanie ile typ zapierdalal że sarna przepierdoliala samochód na wylot. No kurwa ile....

A może zapytasz ile sarna zapierdalała ? No kurwa ile ..... pojebie ?
Zgłoś
r061071 2019-10-12, 19:38 8
zawsze mowiłem że traktorem najbezpieczniej

forza nostra legge
Zgłoś
Dupaapud 2019-10-12, 19:40 2
olek111 napisał/a:

A może zapytasz ile sarna zapierdalała ? No kurwa ile ..... pojebie ?

Jak ktoś w nicku wpisuje se numerki, bo jest tak bukowo kreatywny, że nie potrafi unikalnego tekstu wymyśleć, jest dla mnie Z E R E M

hahha

Dupa apud
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-10-12, 20:21
Gość miał fuksa,pewnie i refleks i się uchylił.
Zgłoś
Szarik 2019-10-12, 20:37 2
Cytat:

z niewyjaśnionych przyczyn sarna chciała przeskoczyć przez jezdnie.

Pewnie spierdalała przed kulą. Aczkolwiek nie wykluczone, że sama jebnęła się pod koła. Tyle teraz się mówi o tej depresji.
Mam nadzieję, że sekcja wyjaśni wszystko.
Zgłoś
adamaniedam 2019-10-12, 20:53 4
Raczej zbiła przednią szybę pyskiem , rozszarpując sobie tętnicę szyjną o krawędź dachu, a tylnymi racicami przywaliła w szybę w klapie bagażnika. Nie ma takiej opcji, żeby przeleciała przez środek auta - chyba, że na filmie z Bolywood.

nie ma, że się nie da
Zgłoś
czteryef 2019-10-12, 20:54
Znajomy kilka lat temu miał to samo z dzikiem. Z samochodu nie było co zbierać , a on sam ledwie przeżył.
Zgłoś
os79 2019-10-12, 21:38 1
Ojej... Katorybka na bagażniku nie pomogła ? Gdzie był Twój buk ?
Zgłoś
Oponka 2019-10-12, 22:30
@up może buk podjął próbę utylizacji kierowcy?
Zgłoś
olek111 2019-10-12, 23:15 1
Dupaapud napisał/a:

Jak ktoś w nicku wpisuje se numerki, bo jest tak bukowo kreatywny, że nie potrafi unikalnego tekstu wymyśleć, jest dla mnie Z E R E M
hahha

Sam sobie piwo postawiłeś śmieciu ?
Zgłoś
Centurionero 2019-10-12, 23:45 1
Ale fart, że kierowiec przeżył! Co to za spina ile jechał...dzieci
Zgłoś
R2-D2 2019-10-13, 0:34
Silniki Cumminsa są chujowe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów