📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Myślał, że spali na popiół i zrobi miejscówkę
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
heh jak chce mieć swoje to niech sobie wykupi oznakowane miejsce a nie stawia na publicznej ulicy i jeszcze ma pretensje.
Black Snake napisał/a:
@UkrytaPodNickiem, sam mam ochotę czasem tak zrobić u mnie... Miejsc na parkingu z 20, a aut się zmieści może z 15 bo debile nie potrafią prosto zaparkować swojego punto, albo golfa...
Też mnie to wkurwiało ale zauważyłem że przy pakowaniu szuka się jakiegoś punktu odniesienia, jak jest nim inny chujowo zaparkowany samochód to się problem pogłębia, pomocne może być namalowanie pasów na glebie oddzielającym miejsca postojowe. Inna sprawa jest taka, że aut przybywa a parkingów nie bardzo, do tego opierdolą wszystko słupkami żeby nie prakować. Niech by zrobili parkingi nawet płatne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów