Chuj mi na imię.Kontekst jest bardzo prosty, dla ludzi obytych z patologią - oczywisty: Stara kurwa nie została zaproszona na sąsiedzką libację bo za mocno od niej jebało, więc postanowiła w niej przeszkodzić pozbawiając biesiadników prądu. Można by zapytać dlaczego owa Pani rościła sobie prawa do uczestnictwa w libacji ? Otóż dzień wcześniej była jeszcze mile widziana, ponieważ aż tak mocno od niej nie jebało, więc weseli biesiadnicy korzystali ochoczo z jej odwłoku, gdy jednak zaspokoili swą chuć, postanowili wykluczyć tą Panią ze swojego grona, co, oprócz nie wypitej wódki, spotęgowało jej gniew i rozpacz. Proszę uprzejmie.
Oko oko Panią można zrozumieć, a co robią pozostali spawają coś??
Oko oko Panią można zrozumieć, a co robią pozostali spawają coś??
Najpierw Pan Veslav, osobnik z największym doświadczeniem życiowym, próbował naprawić to co Pani zepsuła metodą "chybił-trafił", jak go nauczyli w ichnim PGRze, a póżniej Volodia z Saszką, próbowali naprawiać metodą "co ? ja nie zrobię ?".
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -PlatonKontekst jest bardzo prosty, dla ludzi obytych z patologią - oczywisty: Stara kurwa nie została zaproszona na sąsiedzką libację bo za mocno od niej jebało, więc postanowiła w niej przeszkodzić pozbawiając biesiadników prądu. Można by zapytać dlaczego owa Pani rościła sobie prawa do uczestnictwa w libacji ? Otóż dzień wcześniej była jeszcze mile widziana, ponieważ aż tak mocno od niej nie jebało, więc weseli biesiadnicy korzystali ochoczo z jej odwłoku, gdy jednak zaspokoili swą chuć, postanowili wykluczyć tą Panią ze swojego grona, co, oprócz nie wypitej wódki, spotęgowało jej gniew i rozpacz. Proszę uprzejmie.
Ty kurwa lepiej powiedz który to ty na tym filmie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów