Brazylijskie trudne sprawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
KIedy bójka się stabilizowała, na pełnej kurwie wjechały motopizdo posiłki i zadyma złapała drugi oddech (sorki za spojler)
W brazylijskim gównostanie są tylko dwa powody do takich zachowań : albo ktoś komuś winien jest hajs za narkotyki, albo ktoś komuś dupczy żonę.
No....w ostateczności trzecim powodem może być wjebanie się w tłum motopipki.
No....w ostateczności trzecim powodem może być wjebanie się w tłum motopipki.
Motopizdeusz wpadł na imprezę i jak widać obie strony zyskały osobnika do wyładowania agresji.
bercisko napisał/a:
KIedy bójka się stabilizowała, na pełnej kurwie wjechały motopizdo posiłki i zadyma złapała drugi oddech (sorki za spojler)
Spirala nienawiści nakręca się na nowo bo kiblarz skasował matronę jednej z ekip
zbigniewz napisał/a:
A co to śnieg czy tyle jebanego robactwa tam lata?
czasem takie zasnieżenie wzbudza się w kamerkach, po wystrzale z broni palnej, no ale tu jak widać wszystko się odpierdalało unplugged.
btw lubię sobie takie filmiki zatrzymać, przewinąć etc by ogarnąć sobie na spokojnie kto jest kim, z kim, i kogo napierdala.
w 15 sekundzie już się poddałem, ale już po szarży dzielnego huzara na motopipce, to się za głowę złapałem.
nie ma nawet na sadolu takiego analityka, który by to przeanalizował, i rozrysował.
za chuja, nie da się.
Pomimo takiej akcji nikt nie drze ryja, wszystko załatwione w zupełnej ciszy aby sąsiadów nie niepokoić. Jednak jakaś kultura tam jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów