📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zlał go jak szmatę
Najlepsze walki odbywają się na osiedlach, nie na ringu.
Ale go położył do spania kulturalnie
Trzeba przyznać, że to nie kacapia ani bambusowo, gość wypiąstkował sąsiada, ale zadbał by nie rozbił głowy przy lądowaniu. Pełna kulturka!
darek1234 napisał/a:
Trzeba przyznać, że to nie kacapia ani bambusowo, gość wypiąstkował sąsiada, ale zadbał by nie rozbił głowy przy lądowaniu. Pełna kulturka!
Bo chciał go nauczyć a nie na cmentarzu odwiedzać.
Otake bójke nic nie robiłem.
Ładnie go złapał przy upadku, chłop by se mógł głowę potrzaskać. Szanuję, końcowa ocena 9/10
Polskie patusy powinny się uczyć od tego Pana kultury.
Polskie patusy powinny się uczyć od tego Pana kultury.
Mistrzyni drugiego planu to się tylko na 2 sekundy pokazuje. Szlafroczek i szare skarpety. To chyba druga połowa tego w czerwonym. Wybaczam mu chujowe, agresywne zachowanie. Też byłbym sfrustrowany i nerwowy.
O kurwa xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów