Arabskie więzienie i takie zabawy ciapatych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kriski napisał/a:
Gdzie można taki żyrandol kupić?
Ciapata IKEA gdzieś w Rijadzie taki kupisz za 2-3 kozy.
i to jest wiezienie, spia na podlodze, nie mają stolika ani krzesla, nie mówiac o telewizorze czy radio...jak kara to kara a nie wczasy jak w polandii, wikt i opierunek
Ktoś ich zrobił w chuja i sprzedał z przepaloną żarówką
Pewnie jako jedyny nie chciał ruchać A'iszy....
W Polandii powiadasz?
google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=...
Folur napisał/a:
i to jest wiezienie, spia na podlodze, nie mają stolika ani krzesla, nie mówiac o telewizorze czy radio...jak kara to kara a nie wczasy jak w polandii, wikt i opierunek
W Polandii powiadasz?
google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=...
Folur napisał/a:
Większa populacji indii tak żyje. Mnie zastanawia kto kręcił i wrzutę zrobił.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów