📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nic szczególnego- szkoda czasu.
Tak się w Afryce pozbywa rodziców, gdy są już za starzy by ogarniać jakąkolwiek pomoc w miejscu zamieszkania (chatka z gówna), wtedy na główny placu rozpierdala im ich najstarsze dziecko łeb, potem robi się ze zmarłego potrawkę podawaną z maniokiem.
Tak się w Afryce pozbywa rodziców, gdy są już za starzy by ogarniać jakąkolwiek pomoc w miejscu zamieszkania (chatka z gówna), wtedy na główny placu rozpierdala im ich najstarsze dziecko łeb, potem robi się ze zmarłego potrawkę podawaną z maniokiem.
Makłowicz na sadolu?Witamy:-)
darek1 napisał/a:
Makłowicz na sadolu?Witamy:-)
Imię właściwe, nazwisko już niekoniecznie. I zapraszam wszystkich do obserwowania mych kolejnych wypowiedzi o podróżach, gdyż te kształcą i rozwijają chyba, że jesteście czarni. Wtedy zamiast rozwoju i nauki pozostaje tylko wrzask i tańce godowe. A jako propagator kultury wysokie... z murzyńską niewiele mam do czynienia.
Mówisz i masz
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A łep pustu aż zadudniło,
Dostalo to coś delikatnie bo tylko tynk na chacie sasiada zarysowało
Dostalo to coś delikatnie bo tylko tynk na chacie sasiada zarysowało
sard napisał/a:
To jest fakt czy tylko takie przypuszczenia na podstawie tego co widzieliśmy na wideo?
Olaf_z_Bajki napisał/a:
To jest fakt czy tylko takie przypuszczenia na podstawie tego co widzieliśmy na wideo?
Podbijam, też mnie urzekła ta historia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów