Mała zadyma
Mała zadyma
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akurat holendrów to mi najmniej szkoda, nie ma nacji w Europie która by bardziej nie lubiła Polaków, Po prawdzie wlał im się najgorszy syf, najgorsza patola, Sebki chcące pojarać zioło i mający lepkie rączki, ale w latach 80-tych i 90-tych mieli bardzo wielu ciężko pracujących Polaków. Od dawna w Holandii imigracja zarobkowa z Polski obejmuje w bardzo dużej mierze ludzi z wysokim wykształceniem, co więcej, Polacy są w czołówce obcokrajowców uczących się języka holenderskiego.
Skąd to wszystko wiem? Zmyślam.
jedz do bredy to zobaczysz jak to nie lubią polaków zjebie. Tam bardziej szanują normalnych Polaków niz nasze panstwo
jedz do bredy to zobaczysz jak to nie lubią polaków zjebie. Tam bardziej szanują normalnych Polaków niz nasze panstwo
Breda jest chyba najbardziej popularnym miastem w Holandii jeżeli chodzi o Polaków - to tak jakbyś powiedział, jedź do Polski na Hel, zobacz ile my tam morza dookoła mamy.
A w reszcie Holandii to jak wyczują, żeś Polak, to już chuj pozamiatane, od razu jakieś dziwne problemy. Tak rasistowskiego państwa jak Holandia to jeszcze nie widziałem.
Breda jest chyba najbardziej popularnym miastem w Holandii jeżeli chodzi o Polaków - to tak jakbyś powiedział, jedź do Polski na Hel, zobacz ile my tam morza dookoła mamy.
A w reszcie Holandii to jak wyczują, żeś Polak, to już ch*j pozamiatane, od razu jakieś dziwne problemy. Tak rasistowskiego państwa jak Holandia to jeszcze nie widziałem.
100% prawdy. Jak w CV masz że Polak to od razu grubo pod górkę. Holendrzy to takie kurwy że się zwyczajnie z Polakami nie chcą zadawać i to niezależnie z jakiej grupy społecznej. Znam bardzo niewiele osób które (a nie mam znajomych patoli) mają znajomych Holendrów z którymi utrzymują kontakt a którzy nie są rodzicami dzieci w tej samej klasie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów