Mała zadyma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Mała zadyma
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nawpuszczali tego gówna to teraz mają
mam nadzieje że gość jest lewakiem i sam chciał mieć zoo na ulicach
i po to mamy mur na granicy aby nam się tu "europa" nie rozpanoszyła
Okej wszystko w normie, ale mamy tutaj pewne niedopowiedzenia. Czy ten koleś to przeżył? Tutaj widać jak coś długiego i ostrego wbiło się w niego z ręki o kolorze skóry przypadkowym. Są eksperci na sali?
Właśnie tacy ludzie o takiej genetyce bardzo aktywnie są zlewaciali.... Nie zal mi oby tacy ludzie więcej za swoje wybory odpowiadali. JAK DLA NICH WYBORY TO BYLE BY PiS nie wygrał a inne kwestie to już z bani to niech cierpią.
murzyni do gazu
Akurat holendrów to mi najmniej szkoda, nie ma nacji w Europie która by bardziej nie lubiła Polaków, Po prawdzie wlał im się najgorszy syf, najgorsza patola, Sebki chcące pojarać zioło i mający lepkie rączki, ale w latach 80-tych i 90-tych mieli bardzo wielu ciężko pracujących Polaków. Od dawna w Holandii imigracja zarobkowa z Polski obejmuje w bardzo dużej mierze ludzi z wysokim wykształceniem, co więcej, Polacy są w czołówce obcokrajowców uczących się języka holenderskiego.
Skąd to wszystko wiem? Zmyślam.
bishfinger napisał/a:
mam nadzieje że gość jest lewakiem i sam chciał mieć zoo na ulicach
Już napewno nie jest.
dennissliwa napisał/a:
Nawpuszczali tego gówna to teraz mają
PiS i PO też to wpuszcza do nas...
Policeman napisał/a:
Akurat holendrów to mi najmniej szkoda, nie ma nacji w Europie która by bardziej nie lubiła Polaków, Po prawdzie wlał im się najgorszy syf, najgorsza patola, Sebki chcące pojarać zioło i mający lepkie rączki, ale w latach 80-tych i 90-tych mieli bardzo wielu ciężko pracujących Polaków. Od dawna w Holandii imigracja zarobkowa z Polski obejmuje w bardzo dużej mierze ludzi z wysokim wykształceniem, co więcej, Polacy są w czołówce obcokrajowców uczących się języka holenderskiego.
Masz rację, zmyślasz. Holendrzy wciąż pamiętają gen. Maczka.
Przy okazji - tam jest język niderlandzki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów