Czy też słyszycie głosy i wiecie że nad nami krążą niewykrywalne śmigłowce, które śledzą każdy nasz ruch?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
musisz się zapoznać z dorobkiem dr. Jana Pająka to spuścisz z tonu; angelus-silesius.pl/pajak/index_pajak.htm
The Onion to taki Aszdziennik, więc przestań publikować to gówno jako prawdę.
Czy jest ktoś na tyle głupi, by uwierzyć że to prawdziwy wywiad i prawdziwy filmik?
Czy użytkownicy tego portalu są już tak kurwa głupi, by musieć sprawdzić na jakim kanale to jest wrzucone, czy więcej jest takich jak ty?
Nie wiem kurwa, przecież po minucie już widać że ktoś sobie jaja robi.
Czy ty próbujesz mi wmówić, że jestem pojebany?
_RottenFetus_ napisał/a:
Czy jest ktoś na tyle głupi, by uwierzyć że to prawdziwy wywiad i prawdziwy filmik?
Czy użytkownicy tego portalu są już tak kurwa głupi, by musieć sprawdzić na jakim kanale to jest wrzucone, czy więcej jest takich jak ty?
Ja mam to w cewie bo i tak chuja rozumirm
_RottenFetus_ napisał/a:
Tak, użytkownicy tego portalu minimum w połowie są tak głupi, o znajomości angielskiego nie mówiąc.
Nie, ale wiem o systemie zaufania w Chinach i o tym że Polska oraz kilka innych krajów jest bardzo zainteresowana wprowadzeniem identycznych rozwiazań
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów