Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio, mam wrażenie, że szanują swoją pracę i klienta. Zawsze zakupy wnoszą do domu, ba, pytają, gdzie postawić. Są grzeczni.
[ Dodano: 2024-12-29, 12:17 ]
@metyoo: co ty pierdolisz klient to śmieć jak zapłacone z góry to plujesz mu w ryj a on się może oblizać co najwyżej
Mewy to większe skurwysyny od tych latających szczurów zwanych gołębiami.
Takie gówno wszystko i wszystkich atakuje zajebie każdemu jedzenie lub inne stworzenie
Nawet sobie spokojnie jedzenia nie zjesz nad morzem bo ci kurwa dosłownie z ręki zajebie jedzenie
bo mewy są mądre i chuj
@: czyli wszystko idzie zgodnie z planem swoi do nas ruscy do ruskich
@: co ty pierdolisz klient to śmieć jak zapłacone z góry to plujesz mu w ryj a on się może oblizać co najwyżej
a kto pluje w twarz? wykupujesz usługę, którą ktoś oferuje to plujesz komuś w twarz? a skoro idziesz pracować w charakterze kierowcy ze świadomością, że trzeba wwieźć/ wnieść to wiesz z góry, że będzie trzeba to zrobić i do kogo masz pretensje? do pracodawcy, który oferuje usługę, czy do siebie, że podjąłeś taką pracę? poza tym na filmiku wyraźnie widać, że ma ładny wózek, przystosowany do wwożenia po schodach, więc nie musiał dymać z każdą skrzynką góra-dół. gdyby kurier wyjebał twoją paczkę z auta na chodnik i sobie pojechał, bo nie chciało mu się jej doręczyć jak trzeba to zapewne tak samo byś sobie wytłumaczył, co? pierdolisz i twoje pierdolenie jebie hipokryzją na kilometr!
[ Dodano 2024-12-29, 12:55 ]
Z tego co wiem towar powinien być dostarczony POD wskazany adres, a nie wnoszony do domu czy mieszkania to w interesie zamawiającego jest rozwiązanie swoich problemów. Do szofera moje zastrzeżenie jest takie że mógł zadzwonić lub podejść do drzwi i powiedzieć że jest
znasz regulamin usługi?
Z tego co wiem towar powinien być dostarczony POD wskazany adres, a nie wnoszony do domu czy mieszkania to w interesie zamawiającego jest rozwiązanie swoich problemów. Do szofera moje zastrzeżenie jest takie że mógł zadzwonić lub podejść do drzwi i powiedzieć że jest
I to jest najlepsze podsumowanie bzdur pisanych wyżej. Dorabiałem za gnoja rozwożąc materiały budowlane. Prawie każdy klient żydził za wniesienie, a przy zamówieniu była informacja, że w podstawowej wersji "towar dostarczany jest na najbliższe posesji miejsce parkingowe gdzie kierowca, wg swojej oceny, może bezpiecznie i bez przeszkód rozładować towar". Więc jak ktoś był chujem to nosił sobie dwie palety kafelków spod następnej klatki schodowej albo sprzed bramy swojego domu. A jak klient był ok, to pomagałem wnieść do garażu czy przedpokoju. Żaden kurier ani dostawca nie musi, a nawet nie powinien wchodzić/wjeżdżać na posesję lub przekraczać progu mieszkania.
Edit.
Wg wszystkich regulaminów kurierki w PL(więc śmiało można założyć, że i w większości świata) jeżeli suma paczek przekracza 30kg to odbierasz od kuriera z samochodu.
Niech zmieni pracę, co to takiego wnieść do góry…
Zależy czy wnoszenie po schodach jest w umowie. Często dostawa nie obejmuje takiej usługi, bo jest dodatkowo płatna. Dlaczego kurier ma robić coś za darmo? Zresztą, jeśli ktoś zamawia jedzenie bez wybierania i oglądania, to albo niepełnosprawny, albo mu lata co będzie jadł.
Zależy czy wnoszenie po schodach jest w umowie. Często dostawa nie obejmuje takiej usługi, bo jest dodatkowo płatna. Dlaczego kurier ma robić coś za darmo? Zresztą, jeśli ktoś zamawia jedzenie bez wybierania i oglądania, to albo niepełnosprawny, albo mu lata co będzie jadł.
pokaż mi cenni, w którym widnieje jakakolwiek opłata dodatkowa za przyniesienie zakupów pod drzwi, czy to w domu jednorodzinnym, czy to w blokowym parterze, czy 7 piętrze.
mało wiesz o takich zakupach. oprócz wygody i oszczędności czasu/pieniędzy, pośrednio oszczędzasz kupując tylko to co faktycznie potrzebujesz, nie wrzucając kolejnych produktów, których niekoniecznie potrzebujesz, napotkanych w nieprzypadkowo zestawionych alejkach. od czasu do czasu sam korzystam z takiej usługi, a i dostawcy są mili, nie to co ta angielska leniwa kurwa.
[ Dodano 2024-12-29, 19:29 ]
I to jest najlepsze podsumowanie bzdur pisanych wyżej. Dorabiałem za gnoja rozwożąc materiały budowlane. Prawie każdy klient żydził za wniesienie, a przy zamówieniu była informacja, że w podstawowej wersji "towar dostarczany jest na najbliższe posesji miejsce parkingowe gdzie kierowca, wg swojej oceny, może bezpiecznie i bez przeszkód rozładować towar". Więc jak ktoś był chujem to nosił sobie dwie palety kafelków spod następnej klatki schodowej albo sprzed bramy swojego domu. A jak klient był ok, to pomagałem wnieść do garażu czy przedpokoju. Żaden kurier ani dostawca nie musi, a nawet nie powinien wchodzić/wjeżdżać na posesję lub przekraczać progu mieszkania.
Edit.
Wg wszystkich regulaminów kurierki w PL(więc śmiało można założyć, że i w większości świata) jeżeli suma paczek przekracza 30kg to odbierasz od kuriera z samochodu.
nie porównuj dostawy materiałów budowlanych to dostawy torby z zakupami, dostawa jest realizowana przez pracownika sklepu, nie firmy kurierskiej, no i pokaż mi torbę z zakupami ważącą 30kg, poza tym wraca tutaj znowu wspomniany wózek, na którym ułożone są koszyki z zakupami.
no nic, być może życie was dojedzie i z radością będziecie korzystali z takiej opcji, wtedy sobie przypomnicie jak na to psioczyliście na sadolu, a może po prostu zmądrzejecie
Wygodnickie skurwysyny haha jeszcze na koniec jebany programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
"Programista" to jakaś obelga na tym portalu czy co? xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów