Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wygodnickie? jest usługa, za którąś ktoś płaci, jest pracownik, który podejmuje pracę w takim , a nie innym charakterze! wygodnictwem można też nazwać jazdę taxi, żeby z buta nie zapierdalać, czy jeżdżenie na wczasy all in. ktoś płaci, ktoś wykonuje usługę, a jak nie chcesz wykonywać usługi to się zwolnij i zajmij czymś innym, proste!
ps. płytki też sobie sam możesz położyć, po co ktoś ma ci łachę za pieniądze robić?
Powiedz mamie żeby cię przebrała bo się obsral s po same pachy
[ Dodano 2024-12-30, 10:44 ]
"Programista" to jakaś obelga na tym portalu czy co? xD
Ja nikogo nie obrażałem po prostu stwierdziłem fakt
dla przegrywów każdy lepiej płatny zawód to obelga
A ty się cwelu obsrales idź do mamy to cię przewinie
Powiedz mamie żeby cię przebrała bo się obsral s po same pachy
Ja nikogo nie obrażałem po prostu stwierdziłem fakt
A ty się cwelu obsrales idź do mamy to cię przewinie
oj, siuraczku, jeżeli ktoś się obsrał to jesteś nim ty i na dodatek się powtarzasz. brak argumentów, czy zwyczajnie się jąkasz? jeżeli to drugie to idź do logopedy, jeżeli pierwsze to pozostało leczenie nóg, bo na główkę za późno
Wygodnickie skurwysyny haha jeszcze na koniec jebany programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
jedyny wygodnicki skurwysyn to ta pizda dla której w szkole było za trudno więc nadaje się tylko do wożenia zakupów tym którzy coś umieją
jest pracodawca, jest klient, ma robić swoją kurwa obotę, a ty się nie sraj bo też cię dupsko boli
jedyny wygodnicki skurwysyn to ta pizda dla której w szkole było za trudno więc nadaje się tylko do wożenia zakupów tym którzy coś umieją
jest pracodawca, jest klient, ma robić swoją kurwa obotę, a ty się nie sraj bo też cię dupsko boli
Zamknij mordę
Wygodnickie skurwysyny haha jeszcze na koniec jebany programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
Po to chłop się uczył, po to pracuje, żeby żyć wygodnie i żeby ci którym się uczyć nie chciało mu usługiwali.
xD Ktoś zapłacił za tę usługę, wygodniś to dostawca co ma zapłacone za dostarczenie pod drzwi, a bidulek cipeusz siły wnosić nie miał
pokaż mi cenni, w którym widnieje jakakolwiek opłata dodatkowa za przyniesienie zakupów pod drzwi, czy to w domu jednorodzinnym, czy to w blokowym parterze, czy 7 piętrze.
mało wiesz o takich zakupach. oprócz wygody i oszczędności czasu/pieniędzy, pośrednio oszczędzasz kupując tylko to co faktycznie potrzebujesz,
To sobie zamów na 7 piętro bez windy stertę skrzynek i zobaczymy jak ci dostarczą.
A co do produktów, to jeśli lubisz jak jakiś typ sra, podciera sobie dupsko papierem a potem ci dłubie w papryce czy pomidorach, jak potrafi napluć na jabłuszko, i przetrzeć bo się utytłało a klient lubi dostać błyszczące to powodzenia. Widocznie mało widziałeś jak plują w pizze, wsadzają sobie palce w dupę i potem łapią żarcie.
A jak kupujesz co popadnie w sklepie, to już twoje uzależnienie. Ja kupuje to co potrzebuje.
To sobie zamów na 7 piętro bez windy stertę skrzynek i zobaczymy jak ci dostarczą.
A co do produktów, to jeśli lubisz jak jakiś typ sra, podciera sobie dupsko papierem a potem ci dłubie w papryce czy pomidorach, jak potrafi napluć na jabłuszko, i przetrzeć bo się utytłało a klient lubi dostać błyszczące to powodzenia. Widocznie mało widziałeś jak plują w pizze, wsadzają sobie palce w dupę i potem łapią żarcie.
A jak kupujesz co popadnie w sklepie, to już twoje uzależnienie. Ja kupuje to co potrzebuje.
z ywom podejściem i argumentacją, nie zjem nigdzie poza domem, nawet swoje mięso będzie trzeba produkować, bo w ubojni też mogą coś od siebie dodać. co to kurwa w ogóle za myślenie jest? takie rzeczy pewnie się zdarzają, ale na pewno nie na taką skalę jak ci się wydaje, a być może jaką chciałbyś, żeby się zdarzało!
znajomi zamawiają z powodzeniem dostawę na 3-4 piętro, przypominam, że w 7 piętrowych blokach są windy, muszą być
nie chce mi się powtarzać wszystkiego ponowne, rób jak uważasz, ja będę robił po swojemu i w pompce mam twoje oburzenie z dupy!
[ Dodano 2024-12-31, 11:18 ]
A co do produktów, to jeśli lubisz jak jakiś typ sra, podciera sobie dupsko papierem a potem ci dłubie w papryce czy pomidorach, jak potrafi napluć na jabłuszko, i przetrzeć bo się utytłało a klient lubi dostać błyszczące to powodzenia.
.
wiesz, że ci sami ludzie tymi samym rękoma wykładają towar na półki? nie w iem jak ty, ale ja owoce i warzywa przed spożyciem myję, ale skoro ty o tym nie pomyślałeś, więc nie masz tego w zwyczaju, tym samym życzę smacznego!
To teraz IT jest wrogiem narodu xd?