📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mewy to większe skurwysyny od tych latających szczurów zwanych gołębiami.
sadistic.pl/mewa-vs-golab-vt539401.htm
sadistic.pl/glod-nie-ma-szans-vt519405.htm
sadistic.pl/mewa-vs-wiewiorka-vt586414.htm
Takie gówno wszystko i wszystkich atakuje zajebie każdemu jedzenie lub inne stworzenie
Nawet sobie spokojnie jedzenia nie zjesz nad morzem bo ci kurwa dosłownie z ręki zajebie jedzenie
sadistic.pl/czyzby-to-emil-vt558575.htm
sadistic.pl/lapczywa-suka-vt565224.htm
sadistic.pl/mewa-vs-golab-vt539401.htm
sadistic.pl/glod-nie-ma-szans-vt519405.htm
sadistic.pl/mewa-vs-wiewiorka-vt586414.htm
Takie gówno wszystko i wszystkich atakuje zajebie każdemu jedzenie lub inne stworzenie
Nawet sobie spokojnie jedzenia nie zjesz nad morzem bo ci kurwa dosłownie z ręki zajebie jedzenie
sadistic.pl/czyzby-to-emil-vt558575.htm
sadistic.pl/lapczywa-suka-vt565224.htm
Wygodnickie skurwysyny haha jeszcze na koniec jebany programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
Za samo to rzucenie skrzynki na asfalt powinien wyłapać serie plaskaczów po ryju od szefa.
U nas jest podobnie... Zdarza mi się zamówić większe zakupy, przychodzi taki lebiega (pokonuje 8 schodów, gdyż mieszkam na parterze), wystawia skrzynki pod drzwiami i patrzy...
Zawsze muszę prosić łaskawcę, co by mi choć do mieszkania zakupy wstawił :/
Głąby.
Zawsze muszę prosić łaskawcę, co by mi choć do mieszkania zakupy wstawił :/
Głąby.
Quassar napisał/a:
Mewy to większe skurwysyny od tych latających szczurów zwanych gołębiami.
Moja żona pochodzi z typowo turystycznej miejscowości nad morzem. Nie potwierdza twoich słów, ale przyznaję, że takie rzeczy czasami się zdarzają. Mewy potrafią porwać nawet małego psa, czy kota. Prędzej zajebią jedzenie pozostawione "bez opieki", niż wyrwą ci coś z ręki. Najczęściej jednak wyciągają żarło ze śmietników i robią syf dookoła. Dodatkowo drą ryja i spać nie dają.
[ Dodano: 2024-12-29, 10:14 ]
Co do samego dostawcy, to może w zamówieniu miał zaznaczone, że dostawa jest na parter, a zamawiający "przypadkowo", nie chcąc dopłacać, nie poinformował, że do parteru jest tyle schodów co na pierwsze piętro.
MalutkiSadolek napisał/a:
Wygodnickie skurwysyny haha jeszcze na koniec jebany programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
Trzeba było działać, a nie teraz zazdrościć wygodnictwa.
smc napisał/a:
To rybitwy, a nie mewy.
Sadol uczy I bawi.
Otóż nie, to są mewy a nie rybitwy. Zwróć uwagę na np kolor. Zreszta dobrze widać, ze duże skurwysyny. Rybitwy są znacznie mniejsze.
MalutkiSadolek napisał/a:
wygodnickie? jest usługa, za którąś ktoś płaci, jest pracownik, który podejmuje pracę w takim , a nie innym charakterze! wygodnictwem można też nazwać jazdę taxi, żeby z buta nie zapierdalać, czy jeżdżenie na wczasy all in. ktoś płaci, ktoś wykonuje usługę, a jak nie chcesz wykonywać usługi to się zwolnij i zajmij czymś innym, proste!
ps. płytki też sobie sam możesz położyć, po co ktoś ma ci łachę za pieniądze robić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów