📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
remi1982 napisał/a:
Ludzie jednak są popierdoleni...
Albo nad wyraz cwani...
Odpowiedni "kabaret", wzbudzenie konkretnych emocji, wirusówka social mediowa / portalowo - forumowa i jedziemy ze zrzutką na:
1.Pochówek psa (tak, to hamburgerownia)
2.Kupno nowego psa, z całym oprzyrządowaniem.
3.Pomoc psychologiczna dla właścicielki.
4. Założenie fundacji.
5.I wiele, wiele innych...
Przy dobrym kombinowaniu i odrobinie szczęścia, jesteś w stanie ustawić się do końca życia...
Juzwa napisał/a:
Przecież mogła dać się uśpić razem z tym psem.
Mogla6mu odjebac pochówek jak nasi
Trochę jestem rozczarowany bo myślałem, że ją jeszcze ujebie w drodze na tamten świat.
Musiało jej strasznie jebać z ryja skoro nawet pies odwracał głowę. A na koniec zdechł
Co za pierdolnieta baba....
Musiał jej nie źle dogadzać psina
Babka se opłakuje psa. Zajebisty temat.
Jebnięta prawie w takim samym stopniu jak siostra mojej żony.
Jedno z najgorszych przeżyć jakie miałem w swoim życiu. Kiedy zpadła decyzja o uśpieniu następnego dnia, pragnąłem, żeby psiak nie przeżył nocy i sam odszedł. Niestety po nieprzespanej nocy, czekaliśmy razem na ten wyrok. Czułem się bezradny, jakbym go zabijał, a on patrzył mi w oczy....
Już teraz wiem co musieli czuć moi rodzice, kiedy byli podczas usypiania naszego psa
moniu6 napisał/a:
Już teraz wiem co musieli czuć moi rodzice, kiedy byli podczas usypiania naszego psa
Zanim doczytałem do końca, pomyślałem, że piszesz zza grobu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów