📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
aż mi się ciśnienie podniosło , chciałbym zobaczyć tego zwyrodnialca kiedyś na hardzie
Coś czuję ,że ten temat będzie top-ował w komentarzach
"I zero tolerancji dla tej kurwy pedofila"
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
"I zero tolerancji dla tej kurwy pedofila"
zatrzymali go w zaiste radzieckim stylu ;] teraz nic tylko życzyć śmieciowi by mu w pierdlu zrobili z dupy jesień średniowiecza
Mr.Drwalu napisał/a:
Coś czuję ,że ten temat będzie top-ował w komentarzach
Nom, pisanie w stylu:
Cytat:
Wypisywanie co to byś kurwa nie zrobił komuś tam, ale bym go... - dotyczy głównie filmików jak kaleczą zwierzątka bądź ktoś bije dziecko, etc.
No kurwa, po grzyba nam Wasze napinki jak i tak chuja zrobicie komuś o kim pojęcia nie macie.
Tylko syf w komentarzach i nic więcej z tego.
Będą usuwane i nagradzane warnami.
@up
O Mnie za Mnie
Jak boli w oczy to usuń
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
O Mnie za Mnie
Jak boli w oczy to usuń
napierdolic tylko takiemu az by sie zalal krwiom
Coś i tak delikutaśnie jak na ruskich
zaciekawiło mnie jedno ten policjant to z szafy czy jakoś spod stołu wylazł ?
A ja nic bym mu nie zrobił, bo go nie znam, nie wiem skąd jest, może jest silniejszy ode mnie i by mi wpierdolił, nie daj Boże jeszcze by mnie potem wykorzystywał.
Jeszcze sobie nerwy na radzieckiego pedofila niszczyć... Malo polskich mamy? A znając życie to to jest jakis ksiądz to i ekskomunikę bym dostał. Z resztą sami sobie z nim poradza naszej forumowej jakże efektywnej pomocy nie potrzeba.
Tak zbaczając z głównego tematu, skąd policja wyskoczyła? Spod szafy czy ki chuj?
Jeszcze sobie nerwy na radzieckiego pedofila niszczyć... Malo polskich mamy? A znając życie to to jest jakis ksiądz to i ekskomunikę bym dostał. Z resztą sami sobie z nim poradza naszej forumowej jakże efektywnej pomocy nie potrzeba.
Tak zbaczając z głównego tematu, skąd policja wyskoczyła? Spod szafy czy ki chuj?
wczoraj w tv pokażywali szpital dla pedofili w polsce który kosztował kilka milionów zł.Jeszcze ich leczyć japierdolę jaja uciąć i tyle w temacie.
Nie ma się co napinać, koleś już ma pozamiatane. Jak trafi do wiezienia to będzie napierdalał gały na prawo i lewo, będzie dymany przez każdego chętnego a po kilku miesiącach jak sam się nie zabije to współwięźniowie mu pomogą. Dlatego nie ma się co spinać panowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów