18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SciFun i magnez
~Sunday • 2013-02-27, 18:18
Cotygodniowa porcja ciekawostek.

Przy okazji dziękuje za wszystkie hejty nadesłane do tej pory i czekam na więcej na PW.
Piszcie śmiało, bo to bardzo motywuje.
Zgłoś
pakicito 2013-02-27, 18:27 2
Cytat:

czekam na więcej na PW

a nie można tutaj ?
Zgłoś
c................7 2013-02-27, 18:42 2
Wczoraj szukałem czegoś nowego na YouTube. Dzięki za wstawkę
Zgłoś
Fiestas 2013-02-27, 18:51 1
Jeszcze wcześniej niż hondzie, bo w 1955 w Le Mans podobny przypadek zdarzył się mercedesowi. 84 osoby zabite, 120 rannych. Wypadek uważany za najgorszy w historii moto-sportów.
Można jeszcze dodać, że magnez jest bardzo wytrzymałym i lekkim metalem, jego stopów używa się tam gdzie nie ma ryzyka pożaru, a tytan jest zbyt drogi w użyciu. Na przykład korpusy aparatów fotograficznych i obiektywów, statywy.
Zgłoś
ayanami_rei 2013-02-27, 18:54 2
SundayGrill coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy nie jesteś monią adbustera
Zgłoś
głodny_toster 2013-02-27, 19:00
SundayGrill napisał/a:

Cotygodnowa

Popraw sobie, bo zaraz się zlecą hieny hejtowe;]
Zgłoś
3m 2013-02-27, 19:16 42
Tutaj macie akcję gaśniczą tego samochodu, o którym SciFun mówił na końcu

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-02-27, 19:59 3
Ja pierdole po pierwsze dlaczego w Tagi jest adbuster jak ten lamus scifunowi do pięt nie dorasta
a dwa ty chyba tylko na yt siedzisz i odświeżasz co 5sec że tak szybko to dałeś ;d
Zgłoś
k2leito 2013-02-27, 20:04
Jak Ci nie staje to jest na to sposób - gwóźdź w chu*a, magnez w zęby i musi stać!
Zgłoś
Nerd 2013-02-27, 20:05
ile ja tego chujstwa nakradłem w gimbazjum

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
taos 2013-02-27, 20:06 4
Czy tylko mnie ten koleś zaczyna denerwować?
Napierdala informacjami z gimbazjum i nagle gwiazda polskiego youtube'a
Zgłoś
G................x 2013-02-27, 20:08
MauMauMaurycy napisał/a:

Ja pierdole po pierwsze dlaczego w Tagi jest adbuster jak ten lamus scifunowi do pięt nie dorasta
a dwa ty chyba tylko na yt siedzisz i odświeżasz co 5sec że tak szybko to dałeś ;d

Czyli jest szybszy od Ciebie o sekundę.
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2013-02-27, 20:10
to właśnie tym gównem kiedyś podpaliłem ławkę w szkolę

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
riczardson 2013-02-27, 20:14 1
@taos
gdyby nie adbuster to by chuja. Niech jeszcze wypromuje, ojca,matke, reszte rodzeństwa o ile ma, no i swoją żonę bo chyba na to wszyscy czekają
Zgłoś
S................Z 2013-02-27, 20:14 1
@taos- wyobraź sobie, że masz podobnie jak ja- skoro cie wkurza, to nie oglądaj- tak samo ja nie będę już czytał Twoich komentarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów