Wiem że nie przepadacie za nim ani za jego bratem, ale mi sie filmik spodobał i mam nadzieje że Wam też przypadnie do gustu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
a to ciekawe że dinozaury żyły na ziemi parę milionów lat i jakoś nie stworzyły "cywilizacji" a człowiek w nieco krótszym czasie doszedł do popierdalania po orbicie w stacji kosmicznej...
Ten się podnieca o takiej wyjątkowości i niesamowitym farcie że aż nie możliwe. A może rozwiązanie jest prostsze niż myślimy...? Może rzeczywiście istnieje swego rodzaju Demirug...? Jakaś siła co to pchnęła do przodu...? Bo z tego co on mówi to w wyniku ewolucji to jakby wygrać 10 razu z rzędu w totka Btw: Gadanie z miną jakby miał kij w dupie o superextra technologiach pokazując przy tym Mass Effecta jako wizję przyszłości zawsze spoko
@RockyWood nie wiem czy jesteś głupi czy po prostu pierdolnięty :/
Ziemia ma 2014 lat i chuj, a dinozaurów nie było, szkielety zbudowali Egipcjanie dla jaj. Tak właśnie było, kosmosu też nie ma. Dobranoc.
Jeden komentarz - szacunkowo planet we wszechswiecie jest x*10^23 ( czyli liczba z 23 zerami ). Przy takiej liczbie te 4*10^9 gatunkó w to psi chuj. To statystycznie wychodzi że abyśmy byli jedyną rozwiniętą cywilizacją musielibyśmy statystycznie wygrać x*10^8 razy w totka - 100 000 000 ( umownie )
@Volrath Weź jeszcze pod uwagę, że do takich obliczeń bierzemy tylko planety gdzie rozwinęło się jakiekolwiek życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów