📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1 piwo i na głównej....
Całkiem śmieszne.
Jego filmiki są tak samo śmieszne jak żarty BongMana.
HEHE pojazd na bongmana nadal w modzie?
Hitler byłby z Ciebie dumny..
Hitler byłby z Ciebie dumny..
jja pierdole cipun obelźał dokument nawet chyba w youtube i nakręcił wedle tego następny odcinek a wy kurwa macie sadistika won odemnie ,jebie gimbusem od kazdego ,wylogowywuje sie pierdol sie nawet ty jebany adminie
A czy jak zginęłoby Słońce to czy na pewno dopiero po 8 minutach Ziemia poleciałaby w innym kierunku? Czy grawitacja nie jest oddziaływaniem natychmiastowym a zatem jej brak także?
To tak jakby gościu założył, że grawitacja ( a raczej jej brak ) dojdzie do ziemi z prędkością światła...
@maniek1205: zgodnie ze szczególną teorią względności, żadne oddziaływanie nie może zachodzić z prędkością szybszą niż prędkość światła. Tym samym, zmiana w takowym zostanie "zauważona" przez ciało dopiero po upływie odpowiedniego czasu.
piotrekp25 napisał/a:
jja pierdole cipun obelźał dokument nawet chyba w youtube i nakręcił wedle tego następny odcinek a wy kurwa macie sadistika won odemnie ,jebie gimbusem od kazdego ,wylogowywuje sie pierdol sie nawet ty jebany adminie
Ahh te poniedziałki... niezapowiedziany sprawdzian z przyrody, po którym musisz odreagować?[/code]
Ale czego on chce przecież w filmiku nie ma przekłamania i planety poruszają się spiralnie więc o co chodzi? Po prostu ludzie tak jak kiedyś uważali że Ziemia jest w centrum i koniec tak teraz uważają że planety dookoła krążą i nie uwzględniają ruchu Słońca. Robi sobie jaja bo jest na tyle ograniczony że nie może tego ogarnąć. Aż szkoda że odsłonę na youtube ode mnie dostał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów