📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne doświadczenie. Leci piwo.
zajebisty koleś fajne rzeczy pokazuje jakaś odmiana po mordobiciu i najebanych ruskich
niech się weźmie do roboty, hejtujcie mnie ale nie rozumiem ludzi którzy zamiast pracować (tak, wiem, nagrywanie filmików to ciężka robota...ble, ble, ble...) nagrywają jakieś dziadostwa. wszechwiedzący vlogerzy to jakaś plaga, kuwa wszystko wiedzą najlepiej. najlepsi są jednak ci nagrywający jak to oni grają (z żoną czy z kolegą) w minecrafta, wormsy czy inne gierki. no ludzie.
mam w pracy kumpla informatyka który sam jest zdania że on nic znaczącego nie wnosi dla ludzkości tylko klepie linijki kodu jak robot
mam w pracy kumpla informatyka który sam jest zdania że on nic znaczącego nie wnosi dla ludzkości tylko klepie linijki kodu jak robot
No i w pizdu wylądował....
@innyczlowiek
Tak, inny taki wyklepał kod dzięki któremu mogłeś dodać niewnoszący nic dla ludzkości komentarz.
Tak, inny taki wyklepał kod dzięki któremu mogłeś dodać niewnoszący nic dla ludzkości komentarz.
@innyczlowiek, akurat ten SciFun robi coś moim zdaniem fajnego, a nie siada na 10 minut przed kamerką i pierdoli jakieś swoje mądrości życiowe.
Ja tam go rozumiem, fura na filmiku to nie jakiś golf III z niemieckiego szrotu, w ktoryms filmiku widzialem, ze mieszkanie też ma, czyli z jajami całe życie nie leżał, a na subach na yt też sobie ładnie dorobi, a przy okazji chyba robi co lubi
Fakt że 3/4 vlogerów to gówniarze z kiełkami pierwszego, dziewiczego wąsa, którzy kreują się na guru życiowych, ale SciFun jest taką trochę perełką ; )
Ja tam go rozumiem, fura na filmiku to nie jakiś golf III z niemieckiego szrotu, w ktoryms filmiku widzialem, ze mieszkanie też ma, czyli z jajami całe życie nie leżał, a na subach na yt też sobie ładnie dorobi, a przy okazji chyba robi co lubi
Fakt że 3/4 vlogerów to gówniarze z kiełkami pierwszego, dziewiczego wąsa, którzy kreują się na guru życiowych, ale SciFun jest taką trochę perełką ; )
Ja przyczepiałem SE w910i do latawca .
innyczlowiek napisał/a:
niech się weźmie do roboty, hejtujcie mnie ale nie rozumiem ludzi którzy zamiast pracować (tak, wiem, nagrywanie filmików to ciężka robota...ble, ble, ble...) nagrywają jakieś dziadostwa. wszechwiedzący vlogerzy to jakaś plaga, kuwa wszystko wiedzą najlepiej. najlepsi są jednak ci nagrywający jak to oni grają (z żoną czy z kolegą) w minecrafta, wormsy czy inne gierki. no ludzie.
zobacz sobie jak będziesz miał chwile jego blog, odwalił tam na prawdę kawał dobrej roboty LINK
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów