To była tylko kwestia czasu. Dla niecierpliwych od 01:25, zwolnione tempo od 01:38, pokłosie od 01:58.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Lewa w górę ,nabiera nowego znaczenia
Salieri16000 napisał/a:
Przeczytałeś dwa powyższe komentarze? Myślę, że tak, dlatego nie muszę w tym temacie dodawać nic poza tym: mam nadzieję, że jest Ci głupio
Tyś kurwa autostradę widział
Jednak jesteś jebnięty... Widać po Twoich wypowiedziach, że mama Cię bije a tata wchodzi Ci do wanny- zasłużyłeś sobie na to!
Jak chciał się zabić to mógł strzelić baranka o drzewo a nie narażać dodatkowe osoby.
Salieri16000 napisał/a:
Jednak jesteś jebnięty... Widać po Twoich wypowiedziach, że mama Cię bije a tata wchodzi Ci do wanny- zasłużyłeś sobie na to!
Tyś kurwa autostradę widział
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów