To była tylko kwestia czasu. Dla niecierpliwych od 01:25, zwolnione tempo od 01:38, pokłosie od 01:58.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ty ś kurwa autostradę widział w życiu...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
rozumiem reszta na hardzie?
Velture napisał/a:
Ty ś kurwa autostradę widział w życiu...
A tyś wystawił kiedyś dupę ze swojej nory? W USA i innych krajach amerykańskich często autostrady są bez barierek i ogrodzenia na całej długości za to maja dość szeroki pas zieleni między jezdniami. Dokładnie jak na filmie.
~Velture napisał/a:
Ty ś k***a autostradę widział w życiu...
nie widzę sensu czemu sie do niego przypier , ? za wikipedią:
Autostrada – droga specjalnie zaprojektowana i zbudowana dla szybkiego ruchu samochodowego, która nie służy przydrożnym posiadłościom oraz która:
1.Poza wyjątkami dotyczącymi punktów specjalnych lub okresów przejściowych ma odrębne jezdnie przeznaczone dla obu kierunków ruchu, wyraźnie oddzielone od siebie za pomocą pasa rozdzielającego, nie przeznaczonego dla ruchu, lub w wyjątkowych przypadkach oddzielone w inny sposób;
2. Nie przecina się na tym samym poziomie z inną drogą, torem kolejowym lub tramwajowym albo z drogą przeznaczoną dla ruchu pieszego.
3. Jest specjalnie oznaczona jako autostrada.
Owszem znaku nie widzimy, natomiast ograniczenie prędkości do 90km/h nie dyskwalifikacje tej drogi z nazywania ją autostradą. W Niemczech są odcinki rownież ograniczone prędkością do 90 a nawet 80 km/h w terenie nie zabudowanym wynikające np. z krajobrazu przez ktory przebiega( kompleksy lesne,nachylenia)
Przeczytałeś dwa powyższe komentarze? Myślę, że tak, dlatego nie muszę w tym temacie dodawać nic poza tym: mam nadzieję, że jest Ci głupio
Piłuje tą jebaną, zaplutą brazylijską brudną mordę i piłuje! Cały filmik zwalił tym durnym gadaniem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów